Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Feature Suggestion Forum (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   A more accurate eq, and mixer buses (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=139347)

manoob 2011-05-04 03:34

A more accurate eq, and mixer buses
 
aN SSL MIXER WITHOUT BUSES??????
PLEASE CHANGE THAT AS IT REALLY STOPS US(OR MAKES US USE CONSIDERBLE TIME) FOR IT AND BUSES OR A MUST FOR MIXER!!!!!!(EX.. SENDING SOME CHANNELS INTO BUS AN SLIGHT PARALLELL COMP AND MIX IT SLIGHTLY IN AND WE GET A BETTER DEPTH.... YOU SEE WHY ITS SO IMPORTANT)

AND ACCURATE EQ , I LIKE TO USE THE BASSDRUM IN TO LOW ,MID AND HI RANGE IN TO 3 DIFFERENT CHANNLES TO GET A BETTER AND MORE ACCURATE BASSDRUM SOUND WHICH WILL COMPLETE THE REST OF MUSIC. AND DOIN SO ON RECORD IS NEXT TO IMMPOSSIBLE AN PARAMETERIC EQ OR GRAPHIC LIKE SOME PUGINS YOU SEE WOULD HELP US TO GET AN MUCH BETTER SOUND OUT, MORE PRO SOUND!
NEEDLESS TO SAY US NOT BEING ABLE TO USE PLUGINS IT IS AN MUST!!!

MORE OPTION ON QUANTIZE COULD BE ANOTHER COOL ADDITION.

TANX FOR THE HARD WORK PROPPERLHEADS TEAM!

manoob 2011-05-04 12:21

i thought if under create button an option of creating bus would be great and once thats done an group select knob would be added to each mixer channel where you can chosse where the the signal goes to(example, multiple output choices like beeing able to choose to have the signal on both master and bus 1-2)_

pushedbutton 2011-05-04 17:54

Quote:

Originally Posted by manoob (Post 863433)

NEEDLESS TO SAY US NOT BEING ABLE TO USE PLUGINS IT IS AN MUST!!!

Yeah! No VST4EVER! :)
I totally agree, although not having plug-ins is already one of the best features of propellerhead software, so there's no need to mention it as a suggestion.

ReWire is a very useful tool that most people seem to have totally overlooked. Look into it.

There are some very useful EQ combi's knocking about, I think Wendy made them or coloured them in or something. Admittedly There're not as all singin, all dancin as a dedicated spec analyser tool would be but they give you as good as windows media players bars visualisation.

manoob 2011-05-07 23:27

havent tried rewire much yet . but will surley have a go at it!
still i really do miss busses we all know how muche simpler certian things would get if we could create busses under create!!!

omarhashim 2011-05-09 14:37

R&r is a closed system. If you want plugins, then simply rewire R&R to your favorite DAW app that supports VST and rewire.


All times are GMT +2. The time now is 02:22.