Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Feature Suggestion Forum (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   FL Studio RE (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=165842)

Airpom 2012-08-19 03:51

FL Studio RE
 
What about a FL Studio RE? Why not? possible? they do a full vst version? maybe? should we bug them? is it possible in version 1?

SynapseAudio 2012-08-19 18:36

Quote:

Originally Posted by Airpom (Post 1118735)
What about a FL Studio RE? Why not? possible? they do a full vst version? maybe? should we bug them? is it possible in version 1?

IIRC the VST version is a shell which acts in a similar way as ReWire, so there's little to gain from a RE.

Richard

Airpom 2012-08-19 20:53

other than the fact that you could use fl studio in reason? I honestly don't see it happening. it would be cool though! :)

tiftof 2012-08-19 22:22

So you're saying that an entire DAW should fit in the rack? Are you serious?

Lunesis 2012-08-19 22:39

Quote:

Originally Posted by tiftof (Post 1119095)
So you're saying that an entire DAW should fit in the rack? Are you serious?

It would all be confined to a window the size of the vocoder's spectrum analyzer ;)

Dogboy1973 2012-08-20 05:21

While we're at it lets stuff in Logic and Cubase as well!! :confused:

Philup 2012-08-20 06:08

Then you could Rewire Reason to the Cubase RE in your Rack!!1!

Lunesis 2012-08-20 06:27

Quote:

Originally Posted by Philup (Post 1119271)
Then you could Rewire Reason to the Cubase RE in your Rack!!1!

Which would consequently create a black hole inside of your computer, destroying the entire known universe.

Bonkhead 2012-08-20 11:53

only then will we find the missing higgs particle

Dogboy1973 2012-08-20 12:06

... And MIDI-out for Reason!!


All times are GMT +2. The time now is 18:26.