Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   RE 's "Device Error" for Radical Pianos (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=165846)

SidMercutio 2012-08-19 07:30

RE 's "Device Error" for Radical Pianos
 
Its becoming common place for me now that every now and then.. the damn thing decides to have device error and becomes disabled....


... im getting fed up... Reason 2.5 to Reason 5 never gave me a single error...ever. How long can i continue to deal with this? ¬_¬

Whagi 2012-08-19 11:12

Yep it crashed and gave me the same errors while I was trying it out. So I wont be picking up that. I will stick to Alicia's Keys ;O)

MattiasHG 2012-08-19 15:43

Never encountered this myself, have you gotten in touch with support? They'll elevate this do the devs if needed so we can do a bug fix release.

SidMercutio 2012-08-20 15:55

Do the whaaat? O_=

I'll pass it to support but i dont know how to send the error. I can send a picture of when it happened.

Very annoying considering i've paid for it ¬_¬

MattiasHG 2012-08-20 16:02

Quote:

Originally Posted by djSidious (Post 1119523)
Do the whaaat? O_=

I'll pass it to support but i dont know how to send the error. I can send a picture of when it happened.

Very annoying considering i've paid for it ¬_¬

Also make sure you're running 6.5.1. :)

SidMercutio 2012-08-20 16:14

Yep! Build 2.668

ROBBANETT 2012-10-22 20:30

I also had this for the first time last night and will be reporting it later. I have also paid for this and am disappointed as is a second issue I've had since version 6.5 - the first prevented me from saving song files and was resolved by a complete system rebuild. Radical piano gave the Device Error when I tried to replace NNXT's in a Reason pianos combinator with Radical piano

ROBBANETT 2012-10-24 21:51

I managed to force the device error. I loaded a song I had created with the demo version of radical piano and got the device error message.i deleted the device and re-created it but got the error again. I copied the midi to a new song and created a radical piano - again got the device error. After I'd saved the song with midi running on an ID8 piano I exited and restarted reason and was then able to create a radical piano and move the midi to it and save the song. Looks like mixing demo versions of RE's with purchased versions produces device errors

EnochLight 2012-10-24 22:05

Quote:

Originally Posted by ROBBANETT (Post 1161774)
I also had this for the first time last night and will be reporting it later. I have also paid for this and am disappointed as is a second issue I've had since version 6.5 - the first prevented me from saving song files and was resolved by a complete system rebuild. Radical piano gave the Device Error when I tried to replace NNXT's in a Reason pianos combinator with Radical piano

Quote:

Originally Posted by ROBBANETT (Post 1163227)
I managed to force the device error. I loaded a song I had created with the demo version of radical piano and got the device error message.i deleted the device and re-created it but got the error again. I copied the midi to a new song and created a radical piano - again got the device error. After I'd saved the song with midi running on an ID8 piano I exited and restarted reason and was then able to create a radical piano and move the midi to it and save the song. Looks like mixing demo versions of RE's with purchased versions produces device errors

Would be very helpful to support - and to get it fixed properly - if you'd officially report your discovery via tech support. Nice find!

mac0123 2012-10-25 01:29

Quote:

Originally Posted by ROBBANETT (Post 1163227)
I managed to force the device error. I loaded a song I had created with the demo version of radical piano and got the device error message.i deleted the device and re-created it but got the error again. I copied the midi to a new song and created a radical piano - again got the device error. After I'd saved the song with midi running on an ID8 piano I exited and restarted reason and was then able to create a radical piano and move the midi to it and save the song. Looks like mixing demo versions of RE's with purchased versions produces device errors

i get this all the time now with predator and i never demo`ed it before buying it.
can you do something when it happens again can you check if when the error happens to not delete it but go to the patch browser and go load patch see if it defaults to a different directory please.
i found with predator and the other odd devices i have that have had this everytime have reverted to a different folder and not the RE patch folder . im just curious if this is something to do with it thanks.


All times are GMT +2. The time now is 12:41.