Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Does Reason Record Audio to ram or disk? (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=166498)

beefjerky26 2012-08-31 12:36

Does Reason Record Audio to ram or disk?
 
?????????????????????????

n0ahg 2012-08-31 12:41

Sampler devices record to RAM and audio tracks record to disc.

guitfnky 2012-08-31 18:54

wouldn't they both have to be recorded to disk? I can see how sampled stuff could be played back from RAM, but the audio itself would have to reside on the disk.

QVprod 2012-09-01 06:22

Thats exactly it, samples play from and are loaded into ram, and all recordings are to disk.


All times are GMT +2. The time now is 14:38.