Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Feature Suggestion Forum (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   From a Sequencer track jump to the Rack (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=169406)

ModSource 2012-10-20 02:01

From a Sequencer track jump to the Rack
 
I would like to have the ability to jump from a Sequencer track to the Rack. I have instinctively clicked on the device icon of a track (you know, where you can see MIDI activity superimposed over a image of the device) thinking that the click would take me to the device in the Rack. Seems logical, but it doesn't work that way...for now, anyway ;)

ogg1980 2012-11-17 23:48

I second this. A simple doubleclick on the device in the sequencer should take you to the device in the rack. Just as the rack button in the mixer does.


All times are GMT +2. The time now is 11:14.