Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Rewire (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=171003)

ESCULAPIO 2012-11-15 14:36

Rewire
 
is it possible to send Midi signals from Reason to another Host (Cubase or Logic for example )..?...let's say have the Matrix play a device in the other workstation...?.

Thanks.

Benedict 2012-11-17 00:37

Sadly No. Reason has no MIDI out/Rewire master capabilities.

Find the MIDI Out thread in Feature Requests and pop a +1 on that.

:)

snapperdub 2012-11-17 18:52

You could export the midi file from Reason and then import it into Logic or Cubase. I know you can do this while in rewire mode in Logic. You would have to copy the Matrix pattern to track on the arrange page and then export midi file. In fact I've just tried this for the first time and it works quite well. Just import the new midi file while your project is open in Logic. I haven't tried it in Cubase or any other Daw, maybe others can comment.

Benedict 2012-11-18 02:44

Quote:

Originally Posted by snapperdub (Post 1179924)
You could export the midi file from Reason and then import it into Logic or Cubase. I know you can do this while in rewire mode in Logic. You would have to copy the Matrix pattern to track on the arrange page and then export midi file. In fact I've just tried this for the first time and it works quite well. Just import the new midi file while your project is open in Logic. I haven't tried it in Cubase or any other Daw, maybe others can comment.

Yep, that would do it.

:)

ESCULAPIO 2012-11-18 11:58

thanks both of you.I will of course pop a +1 on the midi out request also. it would be nice to send midi through rewire in realtime.


All times are GMT +2. The time now is 12:45.