Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Bad Customer Support (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=171509)

GEEGIO 2012-11-23 18:23

Bad Customer Support
 
I've been using 6.5 for weeks now with internet verification and suddenly today it tells me I'm not authorized. I called the help desk and they tell me today is a holiday. Since when is the day after Thanksgiving a holiday? So now I can't work on my files until I talk to someone on Monday?

I took off from work to work on music today.

Totally ridiculous. I can't tell you how mad I am right now.

adfielding 2012-11-23 18:25

Quote:

Originally Posted by GEEGIO (Post 1183805)
I called the help desk and they tell me today is a holiday.

Correct me if I'm wrong, but I thought all Propellerhead support was based on-line? Sorry to hear that you're having such a tough time getting it to work, though.

GEEGIO 2012-11-23 18:33

There's an option to write them an email, or to call. I did both. But on the call they say it's a holiday and that they won't be available until the next business day.

Djjimmyc 2012-11-23 18:35

Quote:

Originally Posted by GEEGIO (Post 1183805)
Since when is the day after Thanksgiving a holiday?

*insert facepalm*

SteveDiverse 2012-11-23 18:37

You don't show a Reason icon, which indicates that you aren't registered.

Do you have another Account/ID that you used to register the license?

Also, just a thought, but did you recently sell an older version of Reason?

GEEGIO 2012-11-23 18:41

As of a few days ago I had 3 versions of reason registered. Today I only see Reason 4 and 5 under my registered products. Nope, haven't sold anything. This is the only account I've ever used.

MayorMcCheese 2012-11-23 18:51

Since you apparently have Balance, did you have a Reason Essentials all-orange icon and a license? If so, did you sell it?
https://www.propellerheads.se/forum/...34#post1095334

GEEGIO 2012-11-23 18:52

I don't have Balance. I had Balance a while ago (over 3 months ago), but it didn't work USB 3, so I returned it at that time. Also, I sold nothing.

MayorMcCheese 2012-11-23 18:59

Hey, that’s cool; just curious. Another curiosity question, please: did you call Propellerhead in Stockholm or call Line 6 in California (the USA distributor)?

GEEGIO 2012-11-23 19:03

I bet this is somehow related to that Balance thing. But I can't understand why everything worked fine for the last month or more.

I called the California number.


All times are GMT +2. The time now is 17:00.