Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Mixer outs (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=171681)

Sarj 2012-11-26 16:23

Mixer outs
 
Hi all
I am new to Reason. Is there a way to have a track go to reasons SSL mixer then out via rewire to Ableton lives mixer. To have best of both worlds!. If so , how do I do it please?

Mate 2012-11-26 16:30

Quote:

Originally Posted by Sarj (Post 1185516)
Hi all
I am new to Reason. Is there a way to have a track go to reasons SSL mixer then out via rewire to Ableton lives mixer. To have best of both worlds!. If so , how do I do it please?

You should use Direct Outputs which you can find on any SSL track in the back & plug them to the Hardware Interface in Reason!

Sarj 2012-11-26 16:58

Hi Mate

I saw that but I though that would bypass the eq, comp etc because its direct out ?

Mate 2012-11-26 17:00

Quote:

Originally Posted by Sarj (Post 1185534)
Hi Mate

I saw that but I though that would bypass the eq, comp etc because its direct out ?

No, it won't!

LABONERECORDINGS 2012-11-26 17:01

The only thing it would bypass if you route 'direct out' on any mix / audio track into the Hardware Interface right at the top is any effects in the Master Section, plus the Buss Compressor will be bypassed, as they wont be wired in your chaining signal

The faders will work in Reason to control what is being sent directly out to Live or any other Host DAW

Sarj 2012-11-26 18:24

Superb, I will try it . Thank you all very much appreciated !!


All times are GMT +2. The time now is 20:48.