Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Feature Suggestion Forum (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Antidote (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=172175)

mind2069 2012-12-04 17:25

Antidote
 
I would like for it to have outputs just after the filter so we could route it to effects and get it back in for its internal effects.

Like using the saturation or any other effects before the delay and reverb (or any other effects).

djresonator 2012-12-04 17:28

theres 500 threads already about antidote... why start another?

devilfish 2012-12-04 17:38

Quote:

Originally Posted by mind2069 (Post 1191528)
I would like for it to have outputs just after the filter so we could route it to effects and get it back in for its internal effects.

Like using the saturation or any other effects before the delay and reverb (or any other effects).


yes man!

we need more breakout connections!!!

an all synths and the most effect units!!

i love it!

mind2069 2012-12-04 18:36

Quote:

Originally Posted by djresonator (Post 1191530)
theres 500 threads already about antidote... why start another?

Because you mother was bugging me about it.

RoughCut 2012-12-04 18:44

You could just use two instances of antidote. One with the fx turned off, routed to external effects, then routed into the second instance to use the effects.

Break-outs would certainly be easier but the above is a reasonably clean way of doing it.

picass069 2012-12-04 18:44

Quote:

Originally Posted by mind2069 (Post 1191528)
I would like for it to have outputs just after the filter so we could route it to effects and get it back in for its internal effects.

Like using the saturation or any other effects before the delay and reverb (or any other effects).

What about routing a dry-antidote signal through your other effects - then back into an effects-only antidote to finish off your chain?

T

Mate 2012-12-04 18:46

Quote:

Originally Posted by picass069 (Post 1191559)
What about routing a dry-antidote signal through your other effects - then back into an effects-only antidote to finish off your chain?

T

Use 2 Antidotes, you wanna example maybe? I'll throw you if you want! :)

MattiasHG 2012-12-04 18:58

Feature suggestion :) And please, try to post these things in the huge threads about the same topic too!

djresonator 2012-12-04 19:08

Quote:

Originally Posted by mind2069 (Post 1191553)
Because you mother was bugging me about it.

You got a problem with my mother????
Come say that shit to my face... asshole!

MattiasHG 2012-12-04 19:09

Quote:

Originally Posted by djresonator (Post 1191572)
You got a problem with my mother????
Come say that shit to my face... asshole!

Come on, both of you, get that stuff off the forums please. We do have rules about this you know. :(


All times are GMT +2. The time now is 07:13.