Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Reason 4 and Pro Tools 10 (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=172560)

samdevol 2012-12-12 01:31

Reason 4 and Pro Tools 10
 
Hi all,
Does anyone know if Reason 4 is compatible with Pro Tools 10.2 ?
Sorry if the question has already been asked, couldn't find anything on that topic so far.
Thanks in advance.
Samuel

VOLCANIC 2012-12-12 10:47

https://www.propellerheads.se/produc...icro_tutorials

BonezMcCoy 2012-12-12 12:32

Quote:

Originally Posted by samdevol (Post 1196360)
Hi all,
Does anyone know if Reason 4 is compatible with Pro Tools 10.2 ?
Sorry if the question has already been asked, couldn't find anything on that topic so far.
Thanks in advance.
Samuel

To answer your question more directly, I see no reason why PT10 and R4 wouldn't rewire. If you already have both apps, just give it a try.


All times are GMT +2. The time now is 16:06.