Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   balance not recognized (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=173566)

da5vid 2012-12-29 03:50

balance not recognized
 
Long story short...
Windows 7. Purchased 6.0, upgraded to 6.5.
Purchased Balance w/essentials, upgraded.
Essentials recognizes Balance, 6.5 does not. Both license show on ignition key and Balance. Have tried uninstalling and re-installing. Right now, have essentials and 6.0 uninstalled.
Balance not recognized by 6.5 even though it shows in control panel as available driver.
Need suggestions, would much rather be making music that stuffing software!
Thanks in advance.

EnochLight 2012-12-29 05:40

Quote:

Originally Posted by da5vid (Post 1208156)
Need suggestions...

Have you contacted support? It's the holidays so you might be waiting for an official response from tech support though.

da5vid 2012-12-29 13:19

Thanks Enoch, have sent an email. as you indicate, holiday schedules, i'm sure, have delayed response. was hoping someone might have an easy fix i've just overlooked as i'm quite new to this platform.
Thanks again for suggestion

EnochLight 2012-12-29 18:03

Quote:

Originally Posted by da5vid (Post 1208283)
Thanks Enoch, have sent an email. as you indicate, holiday schedules, i'm sure, have delayed response. was hoping someone might have an easy fix i've just overlooked as i'm quite new to this platform.
Thanks again for suggestion

No problem. That said - make sure you have the latest drivers installed. They should be version 1.1.0 (available HERE). Finally, try a different USB port.


All times are GMT +2. The time now is 18:52.