Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   won't record (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=174301)

samsmith 2013-01-11 16:40

won't record
 
Just midi'd up an electric drum kit to Reason ....I can now drum using the sounds of kits on the NNXT , Combinator etc ,all sounds great but when i hit record nothing is recording ....

Can anyone help

Cheers

3rdFloorSound 2013-01-11 16:50

Weird. Any way the track in the sequencer isn't armed to record? (red button with a black dot in the center)

samsmith 2013-01-11 17:10

Yes it's armed to record ,the red button is on ...If i play the kit on my keyboard it works ,but not from the drum kit .......

3rdFloorSound 2013-01-11 18:13

Ohhhhh I misunderstood. Thought the kit was working as a controller but not recording, or, hm, there's a way to lock a controller to a track in the sequencer, I wonder if that's the solution here.
Think it's called "surface locking" or something similar.

samsmith 2013-01-11 21:01

Ive tried the surface locking ...still no joy :(

3rdFloorSound 2013-01-11 21:53

I feel like I've seen a bunch of threads regarding problems hooking up e-kits, but it's usually just getting them recognized at all. If you haven't already, you may want to do a forum search for "electronic drum kit" or for the model you have and see what turns up.

samsmith 2013-01-13 02:22

The problem has been solved ...YAY ....Thanks for your help it nudged me in the right direction
Cheers Dude :)

3rdFloorSound 2013-01-13 02:26

Quote:

Originally Posted by samsmith (Post 1217712)
The problem has been solved ...YAY ....Thanks for your help it nudged me in the right direction
Cheers Dude :)

Hey, great to hear it :D If you could, post the solution so the next person finds it when they search for it.


All times are GMT +2. The time now is 10:46.