Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Music Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Pleeeeeeeeze help me with kong!!!!!!!!! (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=174359)

BEATBIZNESS 2013-01-12 10:39

Pleeeeeeeeze help me with kong!!!!!!!!!
 
So im a new reason user etc etc.. I know how to get samples on the pads in kong but im not getting any sound out of the pads once the sample is on it. When the preset drum is on its fine once I initialize and add a sample NO sound....smh. can someone tell me what im doing wrong?. Also what is the best and smoothest way to find, load, and then play samples in reason. Thanks..

PsyTale 2013-01-12 11:30

is it hoooked up to a mix channel?

BEATBIZNESS 2013-01-12 12:06

Noing me probably not lol. So I must manualy hook up kong to the device im sampling from? And thanks

PsyTale 2013-01-12 12:29

Quote:

Originally Posted by BEATBIZNESS (Post 1217278)
Noing me probably not lol. So I must manualy hook up kong to the device im sampling from? And thanks

I dont know, its just a guess if you dont hear anything then maybe its not connected to a mix input channel.

rVOLT 2013-01-12 19:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BEATBIZNESS (Post 1217278)
Noing me probably not lol. So I must manualy hook up kong to the device im sampling from? And thanks



See my image... create a kong, then click the square you want the sample to load in, then select the icon my big purple arrow is pointing to =)

If the kits you load will work, but no sample is playing, chances are you ARE hooked to a mix channel, just youre not selecting your sample source right. =) If you have any further questions, direct them to Psy lol. jk

djfm1983 2013-01-13 21:21

If you need me to I can do a livestream with you on my livestream channel and I'll show you how to get things working for you live. www.livestream.com/djfm1983 qwerty


All times are GMT +2. The time now is 11:27.