Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Reason 7 - Audiomatic missing? (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=182220)

Artmuzz 2013-05-04 13:50

Reason 7 - Audiomatic missing?
 
I recently got a free upgrade to Reason 7 and I am really enjoying it. it is fantastic and very inspirational to use. However i have one problem. I cannot seem to find Audiomatic in the effects section of Reason 7. I have tried looking in the Studio FX and Creative FX but it doesn't seem to be there. According to Propellerheads, Audiomatic is included with Reason 7. Please advise.

xbitz 2013-05-04 14:08

have to download from your account page, (rack extensions, big green sync all ) Cheers !!!

zeebot 2013-05-04 14:08

You need to download it from the store :)

http://shop.propellerheads.se/product/audiomatic/

Artmuzz 2013-05-04 14:22

Thanks. I didn't realise it was a rack extension.

3rdFloorSound 2013-05-04 15:28

Quote:

Originally Posted by zeebot (Post 1306812)
You need to download it from the store :)

http://shop.propellerheads.se/product/audiomatic/

It actually shouldn't only be in the store, but added to the RE section of your account and ready for you to download from there and write your license when you register 7 - there was a little bit of a mix up for some of us, if it's not there already, contact support and they'll work it out for you.

BmosArt 2013-05-19 10:00

You have to go to propellerhead's website and go to your account. When you get to your account you'll see a tab for rack extensions, in there you will find the audiomatic.

liquidfish 2013-06-01 06:21

I did all that was suggested in this thread and nothing worked. The sync all didn't do anything and the download didn't download (although this is supposed to be included with the 7.0 upgrade) Very frustrating over something that should be so simple. Any suggestions??

Grumbleweed 2013-06-01 10:14

Quote:

Originally Posted by liquidfish (Post 1328449)
I did all that was suggested in this thread and nothing worked. The sync all didn't do anything and the download didn't download (although this is supposed to be included with the 7.0 upgrade) Very frustrating over something that should be so simple. Any suggestions??

Contact support.

Grum.


All times are GMT +2. The time now is 18:28.