Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   Feature Suggestion Forum (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=7)
-   -   reason 7 (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=182876)

beatsbylb 2013-05-12 22:34

reason 7
 
cant install reason 7 file was corrupted this shit sucks bro any answer to this reason 7 users

BonezMcCoy 2013-05-12 22:40

Quote:

Originally Posted by beatsbylb (Post 1314306)
cant install reason 7 file was corrupted this shit sucks bro any answer to this reason 7 users

Downloads and installs fine here. Try downloading again. BTW, this is the wrong forum. Try posting these messages in the General or User forums, this ine is for feature suggestions.

VillaNDubstep 2013-05-12 22:49

Use the torrent (if you're familiar)
I had a problem downloading 6.5.3 a few weeks ago, took 9 attempts to get a full working DMG. because the downloads on the previous 8 were incomplete. You're right it sucks btw!

beatsbylb 2013-05-13 00:41

i cant understand how something so simple becomes a complicated situation just make products that work right. but its good to hear somebody shit worked out from them Im still waiting like a bitch

phasys 2013-05-13 01:05

Quote:

Originally Posted by beatsbylb (Post 1314398)
i cant understand how something so simple becomes a complicated situation just make products that work right. but its good to hear somebody shit worked out from them Im still waiting like a bitch

Computers and computer products have never been simple. Ever. Computers and software are the most complex products on the planet. The fact that some guy called Bill Gates made some sort of interface that looks simple, doesn't change any of it. When it comes down to it, a computer is more complicated than a car.

If you have problems with your car and you are not a mechanic yourself, you need to find someone who can help you with it. These forums are a place where you can get help, but you have to be open to accepting help and suggestions :)

groovegee 2013-05-13 06:37

Rewire Reason 7 and Logic 9
 
How? I know how to in 5 but in 7 i'm lost

BonezMcCoy 2013-05-13 06:57

Quote:

Originally Posted by groovegee (Post 1314519)
How? I know how to in 5 but in 7 i'm lost

Exactly as with R5. Just make sure BOTH Logic and Reason are in 64bit mode. If you have an older version of Logic, run BOTH Logic and Reason in 32bit mode.


All times are GMT +2. The time now is 09:23.