Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   can't record MIDI!!!! (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=193540)

joelducommun 2013-10-10 21:41

can't record MIDI!!!!
 
Help !!!
With reason 7 , I can easily record audio (guitar , voice...) , but Impossible to record MIDI !
My sound card : Edirol fa 66
To ear a midi device , I must open the advanced midi andselect manually the enter !!Is it Normal?

Thanks a lot

Benedict 2013-10-10 22:09

It seems to me you have set things up wrongly. Advanced MIDI is only for when you are using Reason as an instrument rack and bypassing the Sequencer.

Read through the manuals again on setting up MIDI for normal sequencer use and you should be fine.

:)


All times are GMT +2. The time now is 03:05.