Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   How do I solo a channel from sequencer view? (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=53400)

fuyin 2002-08-27 09:13

How do I solo a channel from sequencer view?
 
How do I solo a channel from sequencer view? I detach and enlarge the sequencer a lot, but it's always a pain in the neck to go back to the mixer to try to solo a channel

mikemidi 2002-08-27 09:27

Re: A shortcut..
 
Can't really do it from the seq. quickly however..
1. You could use a MIDI keyboard.
2. Create a track in the seq. for the mixer...
When you click on it, the rack jumps to the mixer.

That's what I do..

mikemidi
Please listen to NoPhase

keet 2002-08-27 10:30

solo a channel ?? what a GREAT idea ??
 
its a bugga

dezai 2002-08-27 10:54

ALT-CLICK the box underneath the "M" column in seq. N/T
 

keet 2002-08-27 10:56

Yessss
 

fuyin 2002-08-28 04:42

Re: ALT-CLICK the box underneath the "M" column in seq. N/T
 
thank you, dezai.


All times are GMT +2. The time now is 11:23.