Propellerhead Forum

Propellerhead Forum (https://www.propellerheads.se/forum/index.php)
-   General Forum (read only) (https://www.propellerheads.se/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Reason 2.0/Logic 5.3/Mac OS 9.2 Rewire problems (https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?t=54174)

saxkwatch 2002-09-27 00:51

Reason 2.0/Logic 5.3/Mac OS 9.2 Rewire problems
 
I'm getting Reason & Logic up and running together with Rewire but I'm having a couple of problems:

1)Noise occurs when starting and stopping a sequence (pops)
2)Can't play or turn loop on/off from Reason. Reason's play button remains illuminated at all times--even when stopped. Loops have to be turned on/off with Logic's transport.

Can anyone please help? Does this have something to do with Rewire vs. Rewire 2?


Thanks.


fisherKing 2002-09-27 00:57

Re: Reason 2.0/Logic 5.3/Mac OS 9.2 Rewire problems
 
have same problems, the combo sucks...so far.
hope emagic...OOPS apple does something about this.
right now, it is a nightmare, best bet may be to work in reason, then bring tracks into logic, or just mix thru logic.

good luck!

stormchild 2002-09-28 00:35

Has nothing to do with Apple
 
:have same problems, the combo sucks...so far.
:hope emagic...OOPS apple does something about this.

Apple has nothing to do with it. They just own Emagic. Emagic is still operating as a completely independent entity, just as it always was.

I haven't tried ReWire as of Logic 5.3, but it worked fine for me in 5.2 and earlier.

cindyr 2002-09-28 10:14

Re: Has nothing to do with Apple
 
It is a known fact it is Logic Rewire ..blows..
To see Rewire work awesome for audio ..link it up to something like Ableton Live or Cubase VST..Works tight..


All times are GMT +2. The time now is 19:45.