View Single Post
  #4  
Old 2012-09-07, 01:34
SteveDiverse's Avatar
SteveDiverse SteveDiverse is offline
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 3,615
Are you running Reason 6.5.1? If not, I suggest you get this, which is the most current update.

Here's the update: https://www.propellerheads.se/downlo...icle=reason651

This update does not have the sound banks, so you need to goto the reason folder, and copy the sound banks (Factory Sound Band and Orkester) to another location on your computer, then install the update, then copy the 2 sound banks into the reason folder. (props does this to make the download smaller, the soundbanks are 2.4G vs program 1G).

if you have put any of your own files in the reason folder, also copy them out before you do the install, as the install wipes out all files in the reason install folder(s).

if you are running an audio interface, make sure to install ASIO4ALL.

you really shouldn't have issues with your computer, so it sounds like a bad install, a driver issue, or a conflict with another program.
__________________

HP Pavillion DV7T-3300 Laptop | i7 Q720 @ 1.6 GHz | 4GB RAM | Win7 Pro 64-bit
m-audio Axiom Pro 61 keyboard controller || iPad2 | RetouchControl DUO | TouchOSC | LoopBe30 MIDI
m-audio Mobile Pre USB (original) audio interface | ASIO4ALL || RĂ˜DE NT-3 mic
Reason 6.5.3 || Pulsar | Saturation Knob | Rough Rider | TSAR-1 | Uhbik-A | Re-Tron | Polar | Echobode | Uhbik Q | Uhbik F | Morfin XF | Uhbik S | Uhbik D | Uhbik G | CV Suite Line Processor | wbl5515 | Uhbik P | RE-2A | Radical Piano