Propellerhead Software
  #1  
Old 2009-06-08, 22:56
marlonbrando marlonbrando is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 503
SSLbus comp as Reason device

Yo,


I use outboard stuff for bus stuff, and would hate to see the SSL compressor not being used, as I paid and waited for it so, please, release it from the mix bus.



Cheers
  #2  
Old 2009-06-09, 00:35
phasys's Avatar
phasys phasys is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 9,891
Quote:
Originally Posted by marlonbrando View Post
Yo,


I use outboard stuff for bus stuff, and would hate to see the SSL compressor not being used, as I paid and waited for it so, please, release it from the mix bus.



Cheers
lol

Oh yeah, and include audio recording and those line 6 devices in Reason.

*snicker*
__________________
"Having unlimited choices can paralyze you creatively." - David Byrne

"Some questions simply do not deserve an answer." - Richard Dawkins

https://soundcloud.com/dutch-bastard

omfg one million megahurz CPU
  #3  
Old 2009-06-09, 00:47
marlonbrando marlonbrando is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 503
You got my point

I dont care if its a record or reason device as I will only use record anyway.


Cheers
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Learning Reason paskel13 General Forum (read only) 6 2013-03-23 07:58
Reason rewired to SonarHomeStudio (6) xartrax Phead User Forum (read only) 0 2008-09-27 18:08
My Reason 3 workflow and general thoughts about Reason 4 Andrew108 General Forum (read only) 7 2007-02-12 10:17
Can't tie a Reason sequencer track to external MIDI device jourecho General Forum (read only) 2 2003-04-14 07:58
Reason / DP / OMS Test Results Within... arothman General Forum (read only) 2 2003-03-05 03:26


All times are GMT +2. The time now is 05:32.