Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > Feature Suggestion Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2009-09-16, 09:00
Dogboy1973's Avatar
Dogboy1973 Dogboy1973 is online now
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,882
Exclamation The official 'MIDI-Out for Record' thread



The story so far (see signature - for those that can't be a***d to read through all the pages of this thread).

Last edited by Dogboy1973; 2010-10-28 at 16:26.
  #2  
Old 2009-09-16, 09:12
eXode's Avatar
eXode eXode is offline
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3,657
Haha. I'll second that request in a heartbeat!
  #3  
Old 2009-09-16, 10:19
rfitz's Avatar
rfitz rfitz is offline
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 419
Absolutely - it's the only way I'll get rid of Cubase for good. Bring on Midi-Out!
PS isn't it great to be able to post stuff like this without fear of being trolled
__________________
Check out some of my tunes at: http://soundcloud.com/devicehigh

Here's one to start with:
Loading SoundCloud…
  #4  
Old 2010-05-12, 13:16
MaestroLuci's Avatar
MaestroLuci MaestroLuci is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 10
+1 MIDI Out
__________________
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
Albert Einstein
  #5  
Old 2011-03-14, 11:51
hedswell's Avatar
hedswell hedswell is offline
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 12
YES! I want to use Record on one computer and Reason on another synced together over MIDI.
  #6  
Old 2011-03-14, 12:56
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,935
Quote:
Originally Posted by hedswell View Post
YES! I want to use Record on one computer and Reason on another synced together over MIDI.
Hi, Hedswell. If you don't mind me asking, why would you want to do that if Reason is already contained in Record, hence synced? I want MIDI out for Record, so I can send MIDI instructions from Record to my outboard gear, but Reason is already inside, I don't get it.
  #7  
Old 2011-03-14, 23:00
123bpm 123bpm is offline
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,001
Quote:
Originally Posted by BonezMcCoy View Post
Hi, Hedswell. If you don't mind me asking, why would you want to do that if Reason is already contained in Record, hence synced? I want MIDI out for Record, so I can send MIDI instructions from Record to my outboard gear, but Reason is already inside, I don't get it.
and i want Midi Out so that I can create some nice nasty midi feedback loops
  #8  
Old 2011-03-16, 11:39
SHOMGS SHOMGS is offline
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 169
Quote:
Originally Posted by hedswell View Post
YES! I want to use Record on one computer and Reason on another synced together over MIDI.
Quote:
Originally Posted by BonezMcCoy View Post
Hi, Hedswell. If you don't mind me asking, why would you want to do that if Reason is already contained in Record, hence synced?.
Yes I was a bit confused by that myself. But then I thought what the Hell! It's another application for MIDI-out from Record
  #9  
Old 2009-09-16, 10:19
PsyTale's Avatar
PsyTale PsyTale is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 801
I dont like the banner design, and i dont have a clue what benefits midi out will have, but i am pro progress so i'm pro midi out

YES is my vote.
  #10  
Old 2009-09-16, 10:30
bruceb's Avatar
bruceb bruceb is offline
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 125
Yes to midi out.
For me it needn't be any more than the ability to sync an external sequencer e.g. Roland MV-8800 so as to record its output back into Record.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Feature Suggestion: Spider MIDI Splitter stormchild General Forum (read only) 17 2013-04-07 22:26
Need basic MIDI help ech3 Phead User Forum (read only) 6 2007-12-18 23:59
Will Combinator allow live playing of more than 4 instrument jackn2mpu Phead User Forum (read only) 8 2005-02-03 15:58
The ReMapper EditEd4TV General Forum (read only) 0 2003-10-09 17:58


All times are GMT +2. The time now is 06:11.