Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > Feature Suggestion Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-08-18, 16:50
Farmerman Farmerman is offline
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
move multiple faders simultaneously

woould it be possible to move multiple faders, this way when mixing, you dont need to bus everything if you want to be able to balance different groups of instruments against each other, say inst vs rhythm vs vocals.
  #2  
Old 2012-08-20, 16:52
friday's Avatar
friday friday is offline
 
Join Date: Nov 2000
Posts: 57
+1 ! Like!
__________________
Loading SoundCloud…
  #3  
Old 2012-08-20, 20:28
Auditory Auditory is offline
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 454
yeah ive been requesting this since version 5
  #4  
Old 2012-08-21, 00:37
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is online now
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6,011
Quote:
Originally Posted by Farmerman View Post
woould it be possible to move multiple faders, this way when mixing, you dont need to bus everything if you want to be able to balance different groups of instruments against each other, say inst vs rhythm vs vocals.
Quote:
Originally Posted by Auditory View Post
yeah ive been requesting this since version 5

I asked 4 this about a million time 2 ! I whant a 6.6 version with this !
__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
  #5  
Old 2012-08-20, 20:29
Auditory Auditory is offline
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 454
Hold shift, click the faders you want to move and then move them. would be very simple and very effective
  #6  
Old 2012-08-22, 23:32
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is online now
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6,011
Quote:
Originally Posted by Auditory View Post
Hold shift, click the faders you want to move and then move them. would be very simple and very effective
yes that or a synch switch on every chanel !
__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
  #7  
Old 2012-08-22, 23:36
wolfman311music wolfman311music is offline
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 154
+1 times a million!!!!
  #8  
Old 2012-08-23, 02:19
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is online now
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6,011
thanks ! I hope they will ... really !
__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
  #9  
Old 2012-08-21, 02:46
bornsticky's Avatar
bornsticky bornsticky is offline
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,388
+1 I also would really like this
__________________
Windows 64BIT
i7 3770K, 16GB RAM, SSD, Focusrite 18i6.
57 RE's and counting...

#58?


*** Ochen K's EDMDS Drum Synth ***
  #10  
Old 2012-08-23, 13:06
JensenTNI JensenTNI is offline
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 780
+1 long overdue!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you program one physical fader to move multiple parameters at once? Artifex88 Phead User Forum (read only) 6 2012-08-07 18:27
Play multiple tracks simultaneously (stack without combi?) usedmanateesalesman Phead User Forum (read only) 13 2011-04-27 01:24
Moving Multiple Faders in Record chuckerii Phead User Forum (read only) 1 2010-12-26 19:24
Multiple Midi Inputs Simultaneously DIGITUS General Forum (read only) 3 2003-11-11 18:56


All times are GMT +2. The time now is 03:30.