Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-08-26, 10:57
theshock theshock is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
Rack Extensions dont Work

Hello all.

Today I try these new features with the Rack extensions.

I download Buffree Beat Repeater, but if try 2 insert it, i can’t find it
So i try another one (Softube FET Compressor)
Same thing

I upgrade my Reason to 6.5.1
I check the Create-> Creative FX

What is wrong? Why this things don’t work for me=
Can anyone help me plz
  #2  
Old 2012-08-26, 11:03
scifunk's Avatar
scifunk scifunk is offline
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 927
might be in studio effects
__________________
Scientific Funk & Cactus Jack - deep house, tech-house and techno
  #3  
Old 2012-08-26, 11:05
theshock theshock is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
I check it. NOTHING
  #4  
Old 2012-08-26, 11:07
djfm1983's Avatar
djfm1983 djfm1983 is offline
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 950
Quote:
Originally Posted by theshock View Post
Hello all.

Today I try these new features with the Rack extensions.

I download Buffree Beat Repeater, but if try 2 insert it, i can’t find it
So i try another one (Softube FET Compressor)
Same thing

I upgrade my Reason to 6.5.1
I check the Create-> Creative FX

What is wrong? Why this things don’t work for me=
Can anyone help me plz
Are you trying the RE or did you buy them? If your trying them you have to log in to use them or they don't show up at all. Try downloading them again and make sure you login if your trying them out.
  #5  
Old 2012-08-26, 11:09
scifunk's Avatar
scifunk scifunk is offline
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 927
Go to 'Window' at the top of the Reason page and select 'Rack extensions' to check you have actually installed them correctly.
__________________
Scientific Funk & Cactus Jack - deep house, tech-house and techno
  #6  
Old 2012-08-26, 11:13
theshock theshock is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
Quote:
Originally Posted by scifunk View Post
Go to 'Window' at the top of the Reason page and select 'Rack extensions' to check you have actually installed them correctly.
Both are installed!


Quote:
If your trying them you have to log in to use them or they don't show up at all. Try downloading them again and make sure you login if your trying them out.
I´m Logged in
  #7  
Old 2012-08-26, 11:16
scifunk's Avatar
scifunk scifunk is offline
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 927
Next I'd try logging out of this site, closing reason, removing your ignition key, then start reason again.
__________________
Scientific Funk & Cactus Jack - deep house, tech-house and techno
  #8  
Old 2012-08-26, 11:22
theshock theshock is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 8
I try it.
Log out -> closing Reason -> Remove the Key -> Start reason in Demo mode
NOTHING
Log in on HP -> Start Reason in demo mode
NOTHING

Grrrrr
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rack Extensions don't work like VST januscloud Phead User Forum (read only) 14 2012-07-08 04:22
Two Rack Extensions questions... WrighTrax Phead User Forum (read only) 25 2012-03-30 13:29
Will visual 'aesthetic' standards be upheld for Rack extensions GUI design? Wizburg Phead User Forum (read only) 35 2012-03-27 12:31


All times are GMT +2. The time now is 21:05.