Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-10-22, 07:49
beefjerky26's Avatar
beefjerky26 beefjerky26 is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
way to group mixer track faders?

like in pro tools?
  #2  
Old 2012-10-22, 09:11
Rucafest's Avatar
Rucafest Rucafest is offline
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,229
Not possible at present
  #3  
Old 2012-10-22, 12:05
beefjerky26's Avatar
beefjerky26 beefjerky26 is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 23
that -20 db button on the master isn't ideal, but it works
  #4  
Old 2012-10-22, 12:15
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,702
Quote:
Originally Posted by beefjerky26 View Post
that -20 db button on the master isn't ideal, but it works
There are workarounds while we wait:

https://www.propellerheads.se/forum/...d.php?t=127316

https://www.propellerheads.se/forum/...d.php?t=141728
  #5  
Old 2012-10-22, 12:25
VillaNDubstep's Avatar
VillaNDubstep VillaNDubstep is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,986
I just use one rack space for each 'group' and at the top of each group add a mixer. Then route all the mix channels from that group into the mixer. You can then mix down all the levels for lets say the drums group in the mixer and use the master fader on that.
It's quite long compared to being able to just assign everything to group 1,2,3 etc but until props give it to us this is how i do it sometimes
  #6  
Old 2012-10-22, 16:54
djfm1983's Avatar
djfm1983 djfm1983 is offline
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 950
I just mix the channels I want to group together how I like them then I'll just create a spider audio merger (and a mix channel with the merger output wire into it) and merge those channels together. That way I can just use their ssl channels to adjust things and I don't need to go to a line mixer (or 14:2 mixer) to mess with things. Than after words I can just use their mix buss to adjust the overall level (or even add inserts)to them. I never understand why you'd need to group the channels with a line mixer or 14:2 mixer? But hey whatever works for you right?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Controlling Record SSL with multiple Behringer BCF2000 units mcatalao Phead User Forum (read only) 32 2012-11-29 17:37
Record : Mixer : automate 2 faders as group? mnoizz Phead User Forum (read only) 4 2011-06-28 19:48
Record's Mixer: How to Split 1 stereo track into 2 mono tracks? juangris Phead User Forum (read only) 2 2011-06-17 16:38
An Easy Way or any way to Group Faders on the Mixer hirax General Forum (read only) 7 2003-03-27 05:03


All times are GMT +2. The time now is 02:53.