Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-10-26, 03:48
elvistro's Avatar
elvistro elvistro is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 99
A bigger bypass button...

Don't know about anyone else but I find on a laptop the bypass button is getting reeeeeaalay small and often is difficult on a trackpad.

My suggestion is that the on/off/bypass would be a single button that cycles through..

Maybe a green for on amber for bypass and red for off.

A simple 3 click button..good idea?
__________________
https://soundcloud.com/zed_milo
  #2  
Old 2012-10-26, 03:54
rogerlevy rogerlevy is offline
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,899
Quote:
Originally Posted by elvistro View Post
Don't know about anyone else but I find on a laptop the bypass button is getting reeeeeaalay small and often is difficult on a trackpad.

My suggestion is that the on/off/bypass would be a single button that cycles through..

Maybe a green for on amber for bypass and red for off.

A simple 3 click button..good idea?
I really like this idea. +1
  #3  
Old 2012-10-26, 04:34
ePLURbus ePLURbus is offline
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 112
i haven't looked into it but is there a keyboard command for it?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason/Record and Novation X Station Mizio General Forum (read only) 12 2010-06-22 04:20
Why does the bypass button under Insert FX come on when I press play? thedrumknockerz Phead User Forum (read only) 3 2009-11-23 03:02
Midi: CC assign to a button - Value range issues. tgbuer General Forum (read only) 3 2008-03-02 02:57


All times are GMT +2. The time now is 22:45.