Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-11-01, 01:13
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5,950
More Knobs Please !

Hello guys I can guess that this request already been done before but it is now that I realise that it was a great demand , these days after a year of reason I miss at least 2 knobs and buttons to have the combi that I whant so what is it going to be in 6 month ?
I think I would need a double combi in a way so a combinator with 8 knobs and 8 buttons yes I would love that !

__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
  #2  
Old 2012-11-01, 10:11
devilfish's Avatar
devilfish devilfish is online now
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2,066
raise to 12 knobs and buttons !!!
  #3  
Old 2012-11-01, 13:37
dub08's Avatar
dub08 dub08 is offline
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 4,817
+1 for bigger combi or more controls.

Props, Just make the knobs and buttons twice as small if you need to!! I don't use my "real" hands to turn them anyway.
__________________
www.008refills.com 15 FREE Reason ReFills in the -008' Newsletter
  #4  
Old 2012-11-01, 18:13
Djjimmyc's Avatar
Djjimmyc Djjimmyc is offline
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 756
Agree with the extra controls....always wanting another bank of knobs/buttons!


I'd also like to able to have a seperate audio 'key' input on the combi.
Just that i have a few patches that employ an external source to make them do their thing and i hate seeing EXTERNAL ROUTING on the combi
__________________
SLICE OF DNB

Loading SoundCloud…
  #5  
Old 2012-11-01, 20:33
JakTheStripper's Avatar
JakTheStripper JakTheStripper is offline
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 68
I agree completely. 8 knobs and buttons would probably take care of most of my needs. It would also be nice if you could decide between a knob or fader. It also wouldn't hurt to add a meter/display on the front that could be fed audio or CV data (would be incredibly useful for dynamics effect combis).
  #6  
Old 2012-11-02, 02:47
rlubeck's Avatar
rlubeck rlubeck is offline
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 782
Good suggestion Charly.
__________________
i7 2600 based system, E-MU 1820M, Mackie HR824's, Sennheiser HD600, SM Pro Audio iNano, Akai MPK49, Korg EA-1, Behringer BCR2000.
Rack Extensions: Predator RE, Softube FET Compressor, Softube Trident A-Range, Fxpansion Etch Red, Uhbik-A, Ozone Maximizer, Pulsar, Softube Sat.
  #7  
Old 2012-11-02, 03:19
joshuajohn89 joshuajohn89 is online now
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 341
Quote:
Originally Posted by charlycharlzz View Post
I miss at least 2 knobs and buttons
I have you covered, charly.

Attached is an empty combinator making use of Thor's buttons & rotaries as additional combinator controls. For rotary assignments use CV inputs 1 & 2 as your source in the combinator's modulation matrix, and CV inputs 3 & 4 for buttons.

I hope you find this useful.
Attached Files
File Type: zip Extended Control Combinator.zip (1.4 KB, 17 views)

Last edited by joshuajohn89; 2012-11-02 at 23:44.
  #8  
Old 2012-11-03, 03:46
mac0123's Avatar
mac0123 mac0123 is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,297
theres enough nobs in this world to be adding any more ! ooops sorry you said knobs my bad yes m8 my thought before was a open combi where you can add howmany dials and buttons as and when needed would make more sense as an add feature to me . add knob add button and not limmiting you to a set amount with in "reason" that is not totaly unlimmited lol.
__________________
--------------Skype- paulmac0123--------------
Conscious thinking is LOUDER than words.

--------------LUCEO-NON-URO---------------
  #9  
Old 2012-11-03, 06:23
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5,950
Quote:
Originally Posted by devilfish View Post
raise to 12 knobs and buttons !!!
Quote:
Originally Posted by dub08 View Post
+1 for bigger combi or more controls.

Props, Just make the knobs and buttons twice as small if you need to!! I don't use my "real" hands to turn them anyway.
Quote:
Originally Posted by Djjimmyc View Post
Agree with the extra controls....always wanting another bank of knobs/buttons!


I'd also like to able to have a seperate audio 'key' input on the combi.
Just that i have a few patches that employ an external source to make them do their thing and i hate seeing EXTERNAL ROUTING on the combi
Quote:
Originally Posted by JakTheStripper View Post
I agree completely. 8 knobs and buttons would probably take care of most of my needs. It would also be nice if you could decide between a knob or fader. It also wouldn't hurt to add a meter/display on the front that could be fed audio or CV data (would be incredibly useful for dynamics effect combis).
Quote:
Originally Posted by rlubeck View Post
Good suggestion Charly.
Quote:
Originally Posted by joshuajohn89 View Post
I have you covered, charly.

Attached is an empty combinator making use of Thor's buttons & rotaries as additional combinator controls. For rotary assignments use CV inputs 1 & 2 as your source in the combinator's modulation matrix, and CV inputs 3 & 4 for buttons.

I hope you find this useful.
Quote:
Originally Posted by mac0123 View Post
theres enough nobs in this world to be adding any more ! ooops sorry you said knobs my bad yes m8 my thought before was a open combi where you can add howmany dials and buttons as and when needed would make more sense as an add feature to me . add knob add button and not limmiting you to a set amount with in "reason" that is not totaly unlimmited lol.

thanks guys I hope we get that in seven , it would be cool to keep the 4 knobs combi and to have a 2nd 8 knobs one .
__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
  #10  
Old 2012-11-03, 06:18
charlycharlzz's Avatar
charlycharlzz charlycharlzz is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 5,950
Quote:
Originally Posted by joshuajohn89 View Post
I have you covered, charly.

Attached is an empty combinator making use of Thor's buttons & rotaries as additional combinator controls. For rotary assignments use CV inputs 1 & 2 as your source in the combinator's modulation matrix, and CV inputs 3 & 4 for buttons.

I hope you find this useful.

Cheers , that will do the trick perfect when eveything is full in the combi nice
__________________

It's like gambling !!!
but you get something out the slot everytime you click ! lol

▓▓▓
dಠಠb
_(Θ)_

No Respect for the Talion Law , I whant it All !
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unassigne ALL Knobs on a Remote-Device Syva Phead User Forum (read only) 0 2011-05-11 19:09
Mapping Thor to MPD32's button / knobs picass069 Phead User Forum (read only) 1 2010-12-12 22:18
Radium 61 knobs and sliders not mapping shiftertv General Forum (read only) 1 2004-05-24 22:08
How to assign Oxygen 8's knobs to knobs in Reason?? (OS 9) tommydee General Forum (read only) 4 2002-12-30 02:39


All times are GMT +2. The time now is 23:18.