Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-12-06, 18:04
absci absci is offline
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Can I use my mc909 to control Reason

I am sat in my studio looking at my almost redundant synths and grooveboxes and wondered if I could use my mc909 to control reason. Did a search but couldn't find anything on the subject. I had limited success with my yamaha cs1x anyone any ideas?
  #2  
Old 2012-12-06, 21:02
ultragalore ultragalore is offline
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
As I recall the mc909 outputs the rotary knobs and all to MIDI in that case you can select it as a control surface. I don't think the mc909 is available as a surface preset, you'd probably have to learn Reason the controller input numbers (right click a knob in Reason and edit remote override mapping - you'll probably figure it out). If you set the mc909 as a MIDI master and let Reason slave to a MIDI clock you can start/stop Reason with the mc909
  #3  
Old 2012-12-06, 21:59
absci absci is offline
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
Thanks ill give that a go!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Popular Plugins as Combinator Patches NoelGMusic Phead User Forum (read only) 216 2013-09-25 02:12
MIDI Implementation Charts andrthad Phead User Forum (read only) 3 2008-12-08 17:42
Reason rewired to SonarHomeStudio (6) xartrax Phead User Forum (read only) 0 2008-09-27 18:08


All times are GMT +2. The time now is 09:05.