Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-12-17, 23:19
ibanez76767 ibanez76767 is offline
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Please Add Audio Quantizing

I sincerely hope audio quantizing is on the top of the list for Propellerhead's next Reason update/upgrade. It probably makes no sense but the majority of what I do in Reason is all audio-based, not MIDI-based (even though that's what Reason was originally designed for). I use the virtual instruments, but only a fraction of the time. I use Reason 6 as my primary DAW just because I've gotten so used to it's layout and ins and outs. And I spend a ridiculous amount of time editing 16 tracks of drums to line up with the grid. And especially with no VST or RTAS plugin capabilities (also should be an added feature), I have to do it by hand. It takes foreeeever. As much as I love Reason, if an efficient means of audio quantizing isn't added to the next update, I'm gonna have to switch over to Pro Tools just to save time. Hope someone at Props reads this!
  #2  
Old 2012-12-17, 23:30
dreampolice's Avatar
dreampolice dreampolice is offline
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3,062
Yes please!

Elastic Audio, like Logic!
__________________
http://drunkpedestrians.com/
  #3  
Old 2012-12-19, 00:44
Makis's Avatar
Makis Makis is offline
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 353
I am sure that this is going to be one of the main features in Reason 7.
  #4  
Old 2012-12-19, 01:51
ProfessaKaos's Avatar
ProfessaKaos ProfessaKaos is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 1,482
+1 Editing backing vocals to line up tightly with the lead vocal is a absolute pain the aye. Before I even get to mixing a track I have to spend a good 4 or so hours just editing tightening up vocals which is a real vibe killer and actually makes me lay off mixing tracks cause all I think about is that and how long it takes.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Importing audio files Reason manual totally wrong lemec Phead User Forum (read only) 24 2012-11-26 11:52
How to record / sample system audio (Mac) jmcnama1 Phead User Forum (read only) 2 2010-10-22 00:59
Routing live audio through Reason from another host beatpoet Phead User Forum (read only) 8 2008-07-01 02:32
What if Reason 3 had an optional add on "Audio In" feature? dominik18s General Forum (read only) 9 2005-01-06 20:22


All times are GMT +2. The time now is 22:51.