Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-01-28, 23:52
gregwilhelm's Avatar
gregwilhelm gregwilhelm is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Juat Balance

i received reason 6.5 this year for christmas and now i want to get the balance interface. is there anyway that i can just get the balance interface without purchasing software that i already have, or do i have to suck it up, get the software and try to resell that to someone? thanks
  #2  
Old 2013-01-28, 23:54
n0ahg n0ahg is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 7,005
Yes, Reason Essentials is bundled free of charge so you aren't being charged. You can sell it as it can be upgraded to Reason 6.5 for £139!
  #3  
Old 2013-01-29, 00:01
gregwilhelm's Avatar
gregwilhelm gregwilhelm is offline
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
thanks for the help. that is kinda what i thought would be the case.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For Those Using Balance on iMac ifonline General Forum (read only) 2 2013-01-03 18:28
Balance Audio Track Issues After 6.5 Upgrade bhopperfield Phead User Forum (read only) 1 2012-07-27 13:43


All times are GMT +2. The time now is 17:06.