Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-01-31, 03:59
jative's Avatar
jative jative is offline
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 9
Exclamation I need the Razor in note sequencer

Razor tool would not active when I use edit mode.

I usually edit note in Cubase sequencer. but sometimes I need to edit note in Reason directly. And then I always feel inconvenient.

It's OK that Propellerhead software seek for the higher graded developement.
But you have never to ignore the Basic. And go back to the basic!

I am a Korean.
You have heard many times 3rd party nations' radical development including Korea especially from Obama, U.S President!

When You European seek for new things to solve the problems in Social, Economical, Political, Corporational etc, Korea have been only concentrated to basic and we succeeded and have been tought our successes to many other countries from 3rd country including China and Japan to Europe and America!

Dear Propellerhead , don't ignore the Basic to prosper your corporation!
You need to more develope in Sequencing and editing Audio and then you will become independent and win the top rank, not being swayed by other sequencer companies!

Last edited by jative; 2013-01-31 at 04:11.
  #2  
Old 2013-01-31, 04:13
MayorMcCheese MayorMcCheese is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 770
Quote:
Originally Posted by jative View Post
Razor tool would not active when I use edit mode...
I have no idea what you said after that first sentence, but this might help with your issue: https://www.propellerheads.se/forum/showthread.php?p=1175878&highlight=active#post1175 878 .
__________________
waldenroadmusic.bandcamp.com
  #3  
Old 2013-01-31, 14:48
vivadangermouse's Avatar
vivadangermouse vivadangermouse is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 513
Being able to slice up long notes into multiple new notes would be handy
  #4  
Old 2013-01-31, 18:53
concep's Avatar
concep concep is offline
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 615
Quote:
Originally Posted by vivadangermouse View Post
Being able to slice up long notes into multiple new notes would be handy
I would love to have this feature. It would make sequencing a lot easier.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking note events from sequencer diel2500 Phead User Forum (read only) 4 2012-03-15 17:01
Sequencer Keyboard Note In Track? ritelec Phead User Forum (read only) 4 2010-12-26 18:51
Sustained note Volume control in Sequencer dmccabe General Forum (read only) 1 2004-12-25 07:32


All times are GMT +2. The time now is 04:13.