Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-02-23, 15:08
FrF69's Avatar
FrF69 FrF69 is offline
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 99
zoom on reason !

is it possible to make a system to change the resolution or display values, a digital layer to the value displayed would be nice, I do not have a budget for glasses

google translation..
  #2  
Old 2013-02-23, 15:22
TheFatControlleR's Avatar
TheFatControlleR TheFatControlleR is offline
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,389
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by FrF69 View Post
is it possible to make a system to change the resolution or display values, a digital layer to the value displayed would be nice, I do not have a budget for glasses

google translation..
Tell me about it. I've just entered the realm of having/needing three pairs of goggles; walkers/drivers, readers, and monitors/PC specs...

I've always thought the possibility of a numerical/digital display/edit function for all params would be good for business.
__________________
Total numpty doin' his own thing for the craic and relaxation - it's cheaper than a therapist, and more satisfying.
You've heard of The Hit Factory, well, welcome to the Sh!t Factory
~|~
'Going to trial with a lawyer who considers your whole life-style a crime in progress is not a happy prospect.' - Hunter S Thompson
~|~
'Live fat, die young, and leave a self-basting corpse for the burn up...' - TFC
  #3  
Old 2013-02-23, 16:33
jkheal jkheal is offline
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,576
In the meantime ...

__________________
Jon Heal
---
Reason 7.0.1 • A computer • A few boxes that do something or other • Virtually no talent and/or skill

Ye Olde FishCAM
  #4  
Old 2013-02-24, 01:40
DjVinnie91 DjVinnie91 is offline
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 191
I don't need that. On my mac I can zoom as much as I want with just holding CMD and scrolling.
__________________
Loading SoundCloud…

My collection
Instruments: Synapse Antidote - PX7 FM Synthesizer - A-Series 1 Modular Synth - A-Series 2 Modular Synth - Polysix - WBL5515 - AutoArp (Why is this with Instruments though?)
Creative FX : Resampler - Itsy - Polar - Echobode - Buffre - Glitch Effect - Audiomatic* - Red Queen
Studio FX: Stereo Splitter - 4Dyne - Saturation Knob - ReQ131 - Uhbik A - Ozone Maximizer
Utilities: CV Suite Line Processor - Morfin XF Crossfader - Shelob - Pulsar - WBL3001 - Directre - Measure - RE 180 - ReMark - 4 Phase LFO - Scope Junior

Macbook Pro 17" Early 2011 / 2.2GHz i7 Quad Core 8GB Ram / 128GB SSD / KRKKNS-8400 / M-Audio Radium '49 / Roland RD300GX / Jesus

Artist names: Vinn!e - Vincent - The Reverend - Mr. Jazzman
  #5  
Old 2013-02-24, 02:08
jkheal jkheal is offline
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,576
Well, I inadvertently contributed to a Mac/Windows pissing contest yesterday, and I have no desire to do so again today, but I will say these two things:
  • Yes, that's a pretty convenient feature on the ol' Mac.
  • I also looked up a slightly easier way to magnify on the PC. I was awkwardly pressing one of the extra buttons on my mouse, but it turns out you can also press the Windows key in conjunction with the + and - keys to invoke the magnifier and either zoom in or out. (Windows 7 ... can't speak for other flavors.)
__________________
Jon Heal
---
Reason 7.0.1 • A computer • A few boxes that do something or other • Virtually no talent and/or skill

Ye Olde FishCAM

Last edited by jkheal; 2013-02-24 at 02:19.
  #6  
Old 2013-02-24, 02:17
wizardry's Avatar
wizardry wizardry is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 279
this has been an issue from the start but i hit the function key and space bar on my labtop to get the zoom i need but then everything get streched out so i dont do it too much
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
People just face it; Reason rules again! :) [n/t] eric General Forum (read only) 26 2011-08-02 01:49
How do I solve that factory sound bank thingie? vectro Phead User Forum (read only) 6 2009-05-19 20:11
Musikmesse - any news from the propellerhead booth? -nt electrofux General Forum (read only) 22 2007-03-31 18:25


All times are GMT +2. The time now is 13:06.