Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-03-24, 22:43
jufe jufe is offline
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 4
Rewire Master

I have no intent in upgrading reason anymore until it becomes a Rewire Master. I have been a Reason user since 4.0 and all these updates now are useless to me.The spectrum analyzer is a nice addition though.
  #2  
Old 2013-03-25, 04:51
PointZeroProductions's Avatar
PointZeroProductions PointZeroProductions is offline
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 328
Funny how the developers of Rewire wont allow their flagship software to be a Rewire Master. it's nonsense.
  #3  
Old 2013-03-25, 17:02
shawnowen shawnowen is offline
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 55
Reason 7.5 Rewire Master, this should definitely be the next development for PH.
  #4  
Old 2013-03-27, 11:47
sweetbutt sweetbutt is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 53
wow this means it's not planned for 7?
  #5  
Old 2013-03-27, 14:33
VillaNDubstep's Avatar
VillaNDubstep VillaNDubstep is online now
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,985
I think this will be the new midi out in terms of demand
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using Reason midi effects (RPG8) in rewire master? Now you can! ShelLuser Phead User Forum (read only) 0 2010-08-23 02:50
No Rewire Master? typewriter Phead User Forum (read only) 8 2009-05-11 14:07
PROBLEMS SYNCING CUBASE SL AND REASON VIA REWIRE!? Muzak Phead User Forum (read only) 8 2008-08-12 20:26


All times are GMT +2. The time now is 19:50.