Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-03-25, 07:13
marc64's Avatar
marc64 marc64 is online now
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 994
drag and drop to kong

i would like to be able to drag and drop samples onto the pads of kong...
even to redrum...
__________________
New webpage with my music and stuff http://kentvalden.se
  #2  
Old 2013-04-05, 22:41
DJINFONE's Avatar
DJINFONE DJINFONE is offline
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by marc64 View Post
i would like to be able to drag and drop samples onto the pads of kong...
even to redrum...
While scrolling through this section I was thinking the same thing...
  #3  
Old 2013-04-05, 23:16
normen's Avatar
normen normen is online now
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 3,469
...or to anything but a new track really Drag&Drop is basically nonexistent in Reason
__________________
Plugin latency issues? Phasing on parallel channels? Want to know the real latency of your audio interface? Try the VMG-01!
Professional Audio Engineer at Theater Bremen, Germany • Part Time Programmer
  #4  
Old 2013-04-06, 03:30
joeyluck's Avatar
joeyluck joeyluck is offline
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,534
I just posted a feature suggestion about "drag and swap." Which would probably be possible with a global drag and drop feature, yeah?
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can We Drag n Drop Samples Into Kong and ReDrum With R7???? blkphoenix Phead User Forum (read only) 3 2013-03-14 15:16


All times are GMT +2. The time now is 11:56.