Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-05-12, 22:34
beatsbylb beatsbylb is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
reason 7

cant install reason 7 file was corrupted this shit sucks bro any answer to this reason 7 users
  #2  
Old 2013-05-12, 22:40
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,702
Quote:
Originally Posted by beatsbylb View Post
cant install reason 7 file was corrupted this shit sucks bro any answer to this reason 7 users
Downloads and installs fine here. Try downloading again. BTW, this is the wrong forum. Try posting these messages in the General or User forums, this ine is for feature suggestions.
  #3  
Old 2013-05-12, 22:49
VillaNDubstep's Avatar
VillaNDubstep VillaNDubstep is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,987
Use the torrent (if you're familiar)
I had a problem downloading 6.5.3 a few weeks ago, took 9 attempts to get a full working DMG. because the downloads on the previous 8 were incomplete. You're right it sucks btw!
  #4  
Old 2013-05-13, 00:41
beatsbylb beatsbylb is offline
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
i cant understand how something so simple becomes a complicated situation just make products that work right. but its good to hear somebody shit worked out from them Im still waiting like a bitch
  #5  
Old 2013-05-13, 01:05
phasys's Avatar
phasys phasys is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 9,888
Quote:
Originally Posted by beatsbylb View Post
i cant understand how something so simple becomes a complicated situation just make products that work right. but its good to hear somebody shit worked out from them Im still waiting like a bitch
Computers and computer products have never been simple. Ever. Computers and software are the most complex products on the planet. The fact that some guy called Bill Gates made some sort of interface that looks simple, doesn't change any of it. When it comes down to it, a computer is more complicated than a car.

If you have problems with your car and you are not a mechanic yourself, you need to find someone who can help you with it. These forums are a place where you can get help, but you have to be open to accepting help and suggestions
__________________
"Having unlimited choices can paralyze you creatively." - David Byrne

"Some questions simply do not deserve an answer." - Richard Dawkins

https://soundcloud.com/dutch-bastard

omfg one million megahurz CPU
  #6  
Old 2013-05-13, 06:37
groovegee groovegee is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Rewire Reason 7 and Logic 9

How? I know how to in 5 but in 7 i'm lost
  #7  
Old 2013-05-13, 06:57
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,702
Quote:
Originally Posted by groovegee View Post
How? I know how to in 5 but in 7 i'm lost
Exactly as with R5. Just make sure BOTH Logic and Reason are in 64bit mode. If you have an older version of Logic, run BOTH Logic and Reason in 32bit mode.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
More RE cpu usage madness vs VST/AU - Softube TheodoreM Phead User Forum (read only) 253 2013-06-17 15:26
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
People just face it; Reason rules again! :) [n/t] eric General Forum (read only) 26 2011-08-02 01:49
How do I solve that factory sound bank thingie? vectro Phead User Forum (read only) 6 2009-05-19 20:11
Musikmesse - any news from the propellerhead booth? -nt electrofux General Forum (read only) 22 2007-03-31 18:25


All times are GMT +2. The time now is 03:59.