Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2013-05-17, 23:16
ruxx ruxx is offline
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 6
Upgrading from 5 to 7 - Do I need to buy a Dongle?

I still can't quite figure out If I need to buy one of these 45 Euro hardware keys in order to run the software?

The old method seemed much simpler !
  #2  
Old 2013-05-17, 23:27
Mate Mate is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 8,326
Soft key authorization

https://www.propellerheads.se/shop/i...00112&Cat=1000
  #3  
Old 2013-05-18, 06:56
xbitz's Avatar
xbitz xbitz is offline
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 414
Account Page / Authorize Computer and Keys / Press button above the > Click to write all available licenses to the computer. <

you still need the online logging if you use tryout REs

Cheers!!!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason dongle messes up recycle bin lakotazz Phead User Forum (read only) 29 2012-04-20 02:13
Can I use a CodeMeter Dongle with Reason 5? Dantastic General Forum (read only) 2 2010-08-28 19:39


All times are GMT +2. The time now is 17:20.