Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-05-21, 18:24
cyclic604b33's Avatar
cyclic604b33 cyclic604b33 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 510
Lightbulb a bristol container rack extension ?

http://bristol.sourceforge.net/

does anyone think its possible to make a kind of emulation wrapper to host things like this emulator or vsti s in a rack extension ?
  #2  
Old 2013-05-21, 18:39
cyclic604b33's Avatar
cyclic604b33 cyclic604b33 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 510
there are so many other packages that would like to hosted in container sandboxes ..

korg legacy collection comes to mind
  #3  
Old 2013-05-21, 18:39
JiggeryPokery's Avatar
JiggeryPokery JiggeryPokery is offline
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 5,081
Bristol containers? In the Reason rack?!

__________________
www.jiggery-pokery.com
Vintage Keyboard & Guitar ReFills for Reason
  #4  
Old 2013-05-21, 20:35
pellelil's Avatar
pellelil pellelil is offline
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 40
Talking

Quote:
Originally Posted by JiggeryPokery View Post
Bristol containers? In the Reason rack?!

JP are those "Rack containers" or "Rack Extensions"?
__________________
Pelle Liljendal
---
Working on a new book for "beginners" starting to make music on their computers, using Reason as an example (500 pages so far). So if you have any ideas what to include in such a book, drop me an email. Interrested, then look here: http://www.liljendal.dk/Music/TheRea...rComputer.aspx
  #5  
Old 2013-05-21, 20:46
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,702
Quote:
Originally Posted by pellelil View Post
JP are those "Rack containers" or "Rack Extensions"?
These are Rack Containers for Rack Extensions.

  #6  
Old 2013-05-21, 22:12
fieldframe's Avatar
fieldframe fieldframe is offline
 
Join Date: May 2007
Posts: 490
Back on topic...

Rack Extensions can't currently host arbitrary code, so this idea wouldn't work for now. Fascinating link, though - I didn't know there was an open-source project to replicate all these classic synths.
  #7  
Old 2013-05-21, 22:17
JesseRyckman's Avatar
JesseRyckman JesseRyckman is offline
 
Join Date: May 2011
Posts: 909
Quote:
Originally Posted by JiggeryPokery View Post
Bristol containers? In the Reason rack?!

"No way, brah"
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rack Extension Devices In Reason 6, Doesn't That Explain R6 CPU Problems/Issues ? scottym Phead User Forum (read only) 21 2012-03-26 07:14


All times are GMT +2. The time now is 01:52.