Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2013-05-24, 16:38
mr2010 mr2010 is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Buyer is here and I can't transfer license!

I can't click the check box under manage license, i'm currently on 6.5 but purchased Reason 6. There's nothing that says deauthorize there is something that says remove license.


also i don't have the orignal book that had license and reg. code, i see my license number in my account but will the buyer need the reg code?
  #2  
Old 2013-05-24, 17:24
n0ahg n0ahg is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 7,005
If you are using Reason 6.5 given to you free for owning Reason 6 then you can't sell it separately as you only have one license!
  #3  
Old 2013-05-24, 17:29
3rdFloorSound's Avatar
3rdFloorSound 3rdFloorSound is offline
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,762
Quote:
Originally Posted by n0ahg View Post
If you are using Reason 6.5 given to you free for owning Reason 6 then you can't sell it separately as you only have one license!
That ^^^ but if you're trying to transfer everything, then it looks as though you have to "show details" for each license on the Your Account page, click the box next to Manage License, and then click Transfer Licenses near the bottom of the page.
__________________
  #4  
Old 2013-05-24, 17:34
3rdFloorSound's Avatar
3rdFloorSound 3rdFloorSound is offline
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,762
Oh, just spotted that you can't click the checkbox. Maybe you have to use Remove License on the key?
__________________
  #5  
Old 2013-05-24, 17:52
mr2010 mr2010 is offline
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by 3rdFloorSound View Post
Oh, just spotted that you can't click the checkbox. Maybe you have to use Remove License on the key?


thanks for all the help!

we got to talking about music and i forgot to transfer. Can they simply install Reason and log in with my log in information? then they do the transfer themselves since they now have the usb dongle and everything? can't believe i forgot to transfer.
  #6  
Old 2013-05-24, 22:38
3rdFloorSound's Avatar
3rdFloorSound 3rdFloorSound is offline
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,762
Quote:
Originally Posted by mr2010 View Post
thanks for all the help!

we got to talking about music and i forgot to transfer. Can they simply install Reason and log in with my log in information? then they do the transfer themselves since they now have the usb dongle and everything? can't believe i forgot to transfer.
Hahaha I have no idea, I think your best bet is to email support at this point
__________________
  #7  
Old 2013-05-24, 17:25
3rdFloorSound's Avatar
3rdFloorSound 3rdFloorSound is offline
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 10,762
Let me check my account quick and I'll get right back to you in a minute or two.
__________________
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 04:04.