Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-07-25, 14:51
JuggernautDubstep JuggernautDubstep is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 15
Exclamation Rewire Help!!!!

Hey Guys, I got some questions about Rewire and was wondering if I could get some feedback. FTR, I already sent a ticket into the support team, I just thought I would try here too.

Ok So I am trying to use Rewire for the first time ever, and am having some difficulties. I am using a Macbook Pro Mtn Lion, Reason 6.5, Rewire 1.7, and Garageband. I did some research and the conclusion I came up with was this:

"Install Rewire 1.7. Open Garageband FIRST and launch a new project. Then open Reason."

When following these instructions two things occur....

1.) When I launch Garageband I get the following message "Rewire device 'Reason' could not be opened. You need to launch Garageband first. " There is only an ok button so I hit ok and Garageband launches, and I open a new project.

2.) When I launch Reason after that, my computer prompts me for my admin password because Reason wants to make some changes. I punch in the password and hit ok. The following message then pops up: "ReWire installation failed because a file was locked while copying the ReWire library into /Application Support/Propellerhead Software/ReWire," with only a quit button, and Reason then closes.

Any help guys? I could really use it!!! Thanks
  #2  
Old 2013-07-26, 00:10
JuggernautDubstep JuggernautDubstep is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 15
Nobody has any clue?
  #3  
Old 2013-07-26, 10:12
phasys's Avatar
phasys phasys is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 9,887
Quote:
Originally Posted by JuggernautDubstep View Post
Nobody has any clue?
You probably need to run Reason in 32 bit mode.
__________________
"Having unlimited choices can paralyze you creatively." - David Byrne

"Some questions simply do not deserve an answer." - Richard Dawkins

https://soundcloud.com/dutch-bastard

omfg one million megahurz CPU
  #4  
Old 2013-07-26, 12:56
JuggernautDubstep JuggernautDubstep is offline
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 15
Wow, Thank You so much Phasys. Worked perfect. Simple easy fix. I owe you one!
  #5  
Old 2013-07-26, 13:16
phasys's Avatar
phasys phasys is offline
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 9,887
Quote:
Originally Posted by JuggernautDubstep View Post
Wow, Thank You so much Phasys. Worked perfect. Simple easy fix. I owe you one!
No problem!
__________________
"Having unlimited choices can paralyze you creatively." - David Byrne

"Some questions simply do not deserve an answer." - Richard Dawkins

https://soundcloud.com/dutch-bastard

omfg one million megahurz CPU
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ReWire with Cubase 6.5.4 MadMac66 General Forum (read only) 9 2013-04-30 07:57
Rewire with Sonoma Riffworks SlavetotheGuitar Music Forum (read only) 0 2012-12-30 17:12
Reason4 via Rewire wit FL Studio7.. LF45 General Forum (read only) 5 2009-08-16 09:47
ReWIre just stopped working then started then stopped daizm General Forum (read only) 0 2003-11-09 05:30


All times are GMT +2. The time now is 05:49.