Propellerhead Software
  #1  
Old 2013-08-15, 06:14
Joshguthrie Joshguthrie is offline
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Live 9 midi to Reason 6.5.3 probs

I'm running Ableton Live 9 as the master and Reason as the slave. I wish to use Ableton's external instrument to send midi to Reason to use the instruments. I am using an M-Audio O2. The midi is working in Ableton. I get a signal. Rewire looks great. The audio from Reason is working too. Reason simply is not receiving the midi from Ableton. But Rewire is connected and should be working. I don't understand. Both are running in 32-bit.

I also tried turning off the multicore processing as suggested in another thread, but to no avail.

Any help would be greatly appreciated. Thanks.
  #2  
Old 2013-08-19, 11:32
Knoeier's Avatar
Knoeier Knoeier is offline
 
Join Date: May 2012
Posts: 182
Just to be sure, in the In/Out section of your track in Ableton, i assume you checked the "MIDI To" dropdown boxes ?

If that is correct ( but its still not working ), then what works with me is reattaching the Midi interface.
Attached Images
File Type: png Knipsel.PNG (16.8 KB, 5 views)
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
distribution companies fayekeste Music Forum (read only) 0 2013-04-17 18:02
MIDI OUT for Reason 6 PLEASE!!! KCJazzKeys Phead User Forum (read only) 9 2011-10-22 23:05
Syncing FruityLoops 3.5.6 with Reason 2.5 using MIDI Yoke NT Muzak Phead User Forum (read only) 10 2008-10-18 10:31
Midi not routing to Reason when rewire slaved to Live leSunnyRa General Forum (read only) 0 2004-03-24 02:36


All times are GMT +2. The time now is 11:07.