Propellerhead Software
  #1  
Old 2004-11-06, 16:25
graphixkid graphixkid is offline
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
NNXT Group Selection suggestion

In the NNXT, one cannot change the loop modes for all the samples in the selection, but only one. In Reason 3.0, could you Props fix this and let us be able to change any paramater, in all of the selection?
  #2  
Old 2004-11-07, 23:15
Warmonger Warmonger is offline
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 11
Re: NNXT Group Selection suggestion

I used CDXtract to convert the Splendid Grand SF2 to an NN-XT patch, and it actually does seem to have looped samples. It seems there is a problem with the SF2 importer with reading the left and right markers correctly, or else the samples used in that particular SF2 might not be compatible.

Anyway, the suggestion is still perfectly valid, and I think it's a good idea.
  #3  
Old 2004-11-08, 16:36
graphixkid graphixkid is offline
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Re: NNXT Group Selection suggestion

I used CDXtract to convert the Splendid Grand SF2 to an NN-XT patch, and it actually does seem to have looped samples. It seems there is a problem with the SF2 importer with reading the left and right markers correctly, or else the samples used in that particular SF2 might not be compatible.
:
:Anyway, the suggestion is still perfectly valid, and I think it's a good idea.
---------------------

Yeah!!! I had forgotten all about CDXtract... man what an awesome prog - pricey though. I was able to do it with the demo. I'll see how it worked in a bit.
Thank you!!
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +2. The time now is 03:39.