Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-04-02, 08:39
cacibi cacibi is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 3
Cannot Authorize Ignition Key

Just purchased Reason 6 and installed tonight. Cannot authorize the Ignition Key via the Authorizer and website. Have tried multiple times, have tried uninstalling the Codemeter software and re-installing must he KEXT3 as I real elsewhere on the forum. Works fine authorizing via the web. Running Lion 10.7.3

I have the software registered, it shows up in my account, Authorizer acknowledges that the key is present when it starts up. I click the Launch Browser button, click on Manage Licenses, it shows my Key and I click on Authorize. Wheel spins for awhile, then says "An unknown error has occurred."

No clue what to do.

Thanks
  #2  
Old 2012-04-02, 12:23
Cristi Cristi is offline
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
I have the same problem until now at 12 o"clock
  #3  
Old 2012-04-02, 12:23
qhead qhead is offline
 
Join Date: May 2001
Posts: 1
exactly the same problem here!
(but using windows 7)
  #4  
Old 2012-04-02, 12:26
Cristi Cristi is offline
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
but it works with internet verification,the problem is thet I will go with the Mac where there is no internet !
  #5  
Old 2012-04-02, 12:31
Cristi Cristi is offline
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
I"m shure that will solve this,just have patience everybody....I think
  #6  
Old 2012-04-02, 12:31
shizo22 shizo22 is offline
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 6
Unhappy Fehler 201 Der angegebene CmStick () wurde nicht gefunden.

i running under Win7 x64 Reason installs x32

i have tried Reinstall Reason completly - No Effeckt
Using other USB-Port - No Effeckt
Firewall is off
The Authorizer is connected with Server but cannot find the Ignition Key

Here is the Log from CM-ControlCenter:

2012-04-02 10:24:07: Logging activated.
2012-04-02 10:24:07: CodeMeter for Windows (B4.30.485.503.32.150)
2012-04-02 10:24:07: Running on Microsoft Windows 7 Ultimate Edition, 64-bit Service Pack 1 (build 7601)
2012-04-02 10:24:07: Execution path: C:\Program Files (x86)\CodeMeter\Runtime\bin
2012-04-02 10:24:07: Application Uptime: 00:30:09 up
2012-04-02 10:24:07: Found IP address: 192.xxx.xxx.xxx | 192.xxx.xxx.xxx | 127.0.0.1
2012-04-02 10:24:07: Used Communication Mode: TCP/IP.
2012-04-02 10:24:07: Used IP address: default address
2012-04-02 10:24:07: Used IP port: 22350
2012-04-02 10:24:07: Run as network server: no
2012-04-02 10:24:07: Run as system service: no
2012-04-02 10:24:07: Box Access: use direct access mode.
2012-04-02 10:48:13: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:48:13: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 10:53:03: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 86)
2012-04-02 10:53:03: Using security library version (US) 4.30.485.500
2012-04-02 10:53:03: Handle 86 released
2012-04-02 10:53:10: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 87)
2012-04-02 10:53:10: Handle 87 released
2012-04-02 10:53:11: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 88)
2012-04-02 10:53:11: Handle 88 released
2012-04-02 10:53:11: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 89)
2012-04-02 10:53:11: Handle 89 released
2012-04-02 10:53:12: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 90)
2012-04-02 10:53:12: API Event WB0201 (BOX NOT FOUND) occurred (returned to caller)
2012-04-02 10:53:12: Handle 90 released
2012-04-02 10:53:12: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 91)
2012-04-02 10:53:12: Handle 91 released
2012-04-02 10:53:12: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 92)
2012-04-02 10:53:12: API Event WB0201 (BOX NOT FOUND) occurred (returned to caller)
2012-04-02 10:53:12: Handle 92 released
2012-04-02 10:53:12: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 93)
2012-04-02 10:53:12: API Event WB0201 (BOX NOT FOUND) occurred (returned to caller)
2012-04-02 10:53:12: Handle 93 released
2012-04-02 10:53:12: Access from 127.0.0.1 to SubSystem (Handle 94)
2012-04-02 10:53:12: Handle 94 released
2012-04-02 12:11:38: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 12:11:38: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 12:11:38: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 12:27:58: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 12:27:58: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 12:27:58: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 12:27:58: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 12:27:59: Error: Receiving TCP/IP requests (Err 0)!
2012-04-02 12:27:59: Error: Receiving TCP/IP requests (Err 0)!
2012-04-02 12:27:59: CmStick has been plugged in (currently found 1)!
2012-04-02 12:27:59: Removable Device state has been changed!
2012-04-02 12:27:59: Removable Device has been plugged IN/OUT!
2012-04-02 12:28:00: CmStick has been plugged in (currently found 1)!
2012-04-02 12:28:00: Removable Device state has been changed!

Last edited by shizo22; 2012-04-02 at 12:33.
  #7  
Old 2012-04-02, 12:33
Cristi Cristi is offline
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 4
I will try latter
  #8  
Old 2012-04-02, 12:47
weatus weatus is offline
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
I have EXACTLY the same issue, and the exact same specs.
  #9  
Old 2012-04-02, 13:07
milestone85 milestone85 is offline
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
exactly the same problem here....
  #10  
Old 2012-04-02, 13:29
BonezMcCoy's Avatar
BonezMcCoy BonezMcCoy is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6,698
Quote:
Originally Posted by cacibi View Post
Just purchased Reason 6 and installed tonight. Cannot authorize the Ignition Key via the Authorizer and website. Have tried multiple times, have tried uninstalling the Codemeter software and re-installing must he KEXT3 as I real elsewhere on the forum. Works fine authorizing via the web. Running Lion 10.7.3

I have the software registered, it shows up in my account, Authorizer acknowledges that the key is present when it starts up. I click the Launch Browser button, click on Manage Licenses, it shows my Key and I click on Authorize. Wheel spins for awhile, then says "An unknown error has occurred."

No clue what to do.

Thanks
Quote:
Originally Posted by Cristi View Post
I have the same problem until now at 12 o"clock
Contact support if you guys have already done the CM trick TO THE LETTER to no avail.


Quote:
Originally Posted by qhead View Post
exactly the same problem here!
(but using windows 7)
Contact support.

Quote:
Originally Posted by shizo22 View Post
i running under Win7 x64 Reason installs x32

i have tried Reinstall Reason completly - No Effeckt
Using other USB-Port - No Effeckt
Firewall is off
The Authorizer is connected with Server but cannot find the Ignition Key
Contact support.

Quote:
Originally Posted by weatus View Post
I have EXACTLY the same issue, and the exact same specs.
Contact support.

Quote:
Originally Posted by milestone85 View Post
exactly the same problem here....
Contact support. Link to Email Form at the bottom at the page:

http://www.propellerheads.se/company...=reasonsupport
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ignition key ... ignition ... ignite .... nothing!!!!!!! marcustoni Phead User Forum (read only) 35 2013-03-09 22:09
Joint Authorize on 2 ignition not possible? CoLabratory Phead User Forum (read only) 6 2011-06-25 13:14
Cannot Authorize Reason 5 on Ignition Key Vincenzo84 General Forum (read only) 4 2011-05-01 04:19
authorize reason on ignition key? forgot how. cybernetictorture Phead User Forum (read only) 2 2010-12-06 04:03


All times are GMT +2. The time now is 06:43.