Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #6  
Old 2012-08-20, 18:07
Wilhelm Wilhelm is offline
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by 3CKid View Post
I am having a very simular problem. Except mine has changed through all muy files, if i open up a old project that had a live acoustic guitar and some midi instruments, all the midi instruments are off key, while the guitar remains correct. i'm about ready to pull my hair out im completely baffled at whats going on, and now i have some frustrated clients as well.
Got a similar problem too:
When I start recording audio, an Automation lane starts, making lots of pitch points.
This has no effect, because its audio, but when I play Midi-notes, the pitch is changing anytime in any direction, so its impossible to record and if you play, you got nothing but constantly changing disharmonic noise.

I changed my soundcard, changed keyboard, changed cables, nothing helped.

Anyone any idea?

Thanks, Wilhelm
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone knows about this MIDI Sync problem? illCarl General Forum (read only) 7 2011-12-22 14:22
Reason 5 Midi Clock Sync Problem jgroos Phead User Forum (read only) 4 2011-07-11 14:40
Controlling hardware with MIDI output from Record or Reason demo bighorse Phead User Forum (read only) 3 2010-07-02 04:42
Windows 7 64 Bit Midi Driver Problem scottym General Forum (read only) 6 2010-03-16 01:54


All times are GMT +2. The time now is 03:39.