Propellerhead Software
  #11  
Old 2012-09-02, 11:43
moneyMAN1 moneyMAN1 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 64
Quote:
Originally Posted by Smedberg View Post
Is it only connected by USB? Not also with the midi out?
Only USB sir.
  #12  
Old 2012-09-02, 11:48
moneyMAN1 moneyMAN1 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 64
I just don't understand why my iMac keyboard, and Axiom pads work fine but the Axiom keys hiccups. The first note records perfect, it's the following notes that sound like blips (not while I'm recording it, after the loop plays back)

Crazy!
  #13  
Old 2012-09-02, 11:49
moneyMAN1 moneyMAN1 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 64
Should I uninstall 6.5 and reinstall 6?
  #14  
Old 2012-09-02, 11:56
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Do you use more than one zone?
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"

Last edited by Smedberg; 2012-09-02 at 11:59.
  #15  
Old 2012-09-02, 12:01
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Reccomend you to do a hard reset of the Axiom and delete the controller in reason preferences and start fresh again.
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #16  
Old 2012-09-02, 12:04
moneyMAN1 moneyMAN1 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 64
OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMG!!!!!!

Thank YOU sir!!!!

That was it. I had Zone 1 2 and 3 enabled.

My 4 yr old son may have hit it. (Yeah blame the kid)

Haha.

I wish I could shake your hand.

Good day or night kind sir.
  #17  
Old 2012-09-02, 12:07
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Good. Now make some music.
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #18  
Old 2012-09-02, 21:19
moneyMAN1 moneyMAN1 is offline
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 64
Yessir. Thanks again and many blessings
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Controlling hardware with MIDI output from Record or Reason demo bighorse Phead User Forum (read only) 3 2010-07-02 04:42
Reason 3 vs Reason 4 AJCC General Forum (read only) 78 2009-05-15 21:49
MIDI Problems on Reason 4 XsharkstaX General Forum (read only) 3 2008-06-08 15:50
Reason sending midi data to Cubase - how do I stop it? NevilleTubb Phead User Forum (read only) 2 2005-08-04 07:17
Reason / DP / OMS Test Results Within... arothman General Forum (read only) 2 2003-03-05 03:26


All times are GMT +2. The time now is 11:25.