Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-09-29, 03:41
ElinaM ElinaM is offline
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Main Mixer Automation lane covers the regular note lane of the instrument - help?

Anyone find a way to record volume automation in the main mixer in Reason 6.5.1 that doesnt cover up the instrument's regular note lane? Like I can record volume automation but then the note lane becomes the automation lane for the instrument and i can't see the note lane anymore therefore can't edit it
  #2  
Old 2012-09-29, 21:18
Dfreem987 Dfreem987 is offline
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 18
I have never encountered this problem. It should be making a new note lane underneath the original.
  #3  
Old 2012-09-30, 05:23
Benedict's Avatar
Benedict Benedict is offline
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,927
Check in the Prefs as there is a button there which may be related to your issue.

Otherwise I'm with Mr 987 and unsure what you have going on. Maybe a screenshot would help.

__________________
Benedict Roff-Marsh
- - - - - - - - - -
Music: Bandcamp
ReFills: OSC + Filter - Super Mono-Synth
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pitch Bend/Mod Wheel Write to Automation Lane sbader General Forum (read only) 13 2009-11-16 21:32
Notes show up in sequencer, but do not sound mbone12368 Phead User Forum (read only) 10 2005-03-13 00:01


All times are GMT +2. The time now is 22:34.