Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-10-19, 17:26
OldManProductions OldManProductions is offline
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Help with Reason please!

Does anybody know how you get Reason to open with all the samplers having an init patch rather than farhisaorgan? Every time I open a saved song I have to go through and do each sampler individually at the moment
  #2  
Old 2012-10-19, 17:39
Djstarski's Avatar
Djstarski Djstarski is offline
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 1,057
Edit - preferences - General - go down to (Load default sound in new devices) and untick the box .
  #3  
Old 2012-10-19, 17:51
OldManProductions OldManProductions is offline
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4
Cheers mate, you're a legend
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Popular Plugins as Combinator Patches NoelGMusic Phead User Forum (read only) 216 2013-09-25 02:12
Why did i buy record?????!!!!!*$ Mathmatech General Forum (read only) 131 2013-01-14 17:02
People just face it; Reason rules again! :) [n/t] eric General Forum (read only) 26 2011-08-02 01:49
How do I solve that factory sound bank thingie? vectro Phead User Forum (read only) 6 2009-05-19 20:11
Musikmesse - any news from the propellerhead booth? -nt electrofux General Forum (read only) 22 2007-03-31 18:25


All times are GMT +2. The time now is 04:11.