Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > Feature Suggestion Forum

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2012-10-25, 07:17
INFAM's Avatar
INFAM INFAM is offline
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 86
Talking props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!

props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!
props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!props for God's sake make MATRIX larger !!!!!!!
  #2  
Old 2012-10-25, 07:41
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Lean forward, closer to screen!!!!!! Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!Lean forward, closer to screen!!!!!!
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #3  
Old 2012-10-25, 09:10
INFAM's Avatar
INFAM INFAM is offline
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 86
Thats what I do man .....LOL
  #4  
Old 2012-10-25, 09:37
Smedberg's Avatar
Smedberg Smedberg is offline
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,094
Only one option left then... You see the picture btw?
__________________
Pressing "PLAY" is NOT a live performance...
It's called "playback"
  #5  
Old 2012-10-25, 12:35
PsyTale's Avatar
PsyTale PsyTale is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 801
Can some mod remove this post, its useless.

Plus why would we need a larger matrix, we have a sequencer and steps enough in matrix (never used them all in all the years matrix has existed), maybe the starter of the thread needs a quickcourse in reason usage
  #6  
Old 2012-10-25, 14:42
BHKSamples's Avatar
BHKSamples BHKSamples is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 203
Quote:
Originally Posted by PsyTale View Post
Can some mod remove this post, its useless.

Plus why would we need a larger matrix, we have a sequencer and steps enough in matrix (never used them all in all the years matrix has existed), maybe the starter of the thread needs a quickcourse in reason usage
Of course the matrix device need a improvement, as example 64 - 128 curves instead 32 Would it not be great if you could select 32, 64 and 128 curves. And the possibility to retrigger within a combinator ?

__________________

Last edited by BHKSamples; 2012-10-25 at 14:51.
  #7  
Old 2012-10-25, 15:02
PsyTale's Avatar
PsyTale PsyTale is offline
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 801
Can you explain why you would want this, i dont see the benefit at all. To me its even more difficult to click with my mouse on your second screenshot, thus not an improvement but a problem. Why not set the steps to 32 and the resolution to 1/128 and edit it thisway?
  #8  
Old 2012-10-25, 15:19
domain domain is offline
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 166
A larger sequencer may not be necessary, but I would really love one that I could map to my midi devices.. or at least make the steps on redrum mappable etc.
  #9  
Old 2012-10-25, 16:18
rogerlevy rogerlevy is online now
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,899
Quote:
Originally Posted by eightinch View Post
Of course the matrix device need a improvement, as example 64 - 128 curves instead 32 Would it not be great if you could select 32, 64 and 128 curves. And the possibility to retrigger within a combinator ?

For one, they CAN'T add new modes to any knobs in any of Reason's devices. It would break patches. This is an exercise in futility my friend.

How about just petition around for a whole new arp? Matrix is far from the be-all and end-all.
  #10  
Old 2012-10-25, 19:06
BHKSamples's Avatar
BHKSamples BHKSamples is offline
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 203
Quote:
Originally Posted by PsyTale View Post
Can you explain why you would want this, i dont see the benefit at all. To me its even more difficult to click with my mouse on your second screenshot, thus not an improvement but a problem. Why not set the steps to 32 and the resolution to 1/128 and edit it thisway?
Because then you can use the curves for complex and smooth filter waveforms on lower resolutions as example.

with 32 steps / resoltion 1/128 you will need to create more patterns + pattern automation to get what you could do with 128 curves on just one pattern.

check this video at 1:22 and you will see what i mean.

__________________
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How did Props make a verb better than most cpu eater VST's? cindyr General Forum (read only) 2 2003-04-26 00:18
Matrix and how it loves to make things up TCPL General Forum (read only) 5 2003-02-07 05:08
when will props make an announcement? HUNTER0721 General Forum (read only) 13 2003-02-06 01:18
When will props make an announcement?! KiaelCaulfield General Forum (read only) 10 2003-01-16 10:40
Why don' t Props make add on modules to expand Reason? cindyr General Forum (read only) 21 2002-11-16 06:54


All times are GMT +2. The time now is 19:08.