Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2012-11-02, 12:51
MattiasHG's Avatar
MattiasHG MattiasHG is offline
Propellerhead
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2,428
Quote:
Originally Posted by Tomg View Post
The Dos approach didnt work.
What do you mean didn't work? What happened? Did anything launch? Authorizer 2? Have you tried removing the Authorizer application and then launching Reason 6.5 to re-install it?

Quote:
Originally Posted by Tomg View Post
But no way of associate the (phrem) to any program...I assume if it did, I would be out of the weeds....

Anyone?
Are you SURE Firefox doesn't allow you to associate phrem with any program? That sounds ever so slightly strange.

Your still in touch with support I hope? They should be elevating this to developers as we speak.
__________________
  #12  
Old 2012-11-03, 01:32
Tomg's Avatar
Tomg Tomg is offline
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 80
Quote:
Originally Posted by danfarmer View Post
Tom, did you take part in the Reason 6.5 beta?
No, I didnt.
  #13  
Old 2012-11-03, 01:35
Tomg's Avatar
Tomg Tomg is offline
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 80
Quote:
Originally Posted by MattiasHG View Post
What do you mean didn't work? What happened? Did anything launch? Authorizer 2? Have you tried removing the Authorizer application and then launching Reason 6.5 to re-install it?



Are you SURE Firefox doesn't allow you to associate phrem with any program? That sounds ever so slightly strange.

Your still in touch with support I hope? They should be elevating this to developers as we speak.
Nothing launched when using DOS prompt.

I have removed everything that smelled of Reason, reinstalled, and problem remained.
I am SURE it doesnt, this isnt my first rodeo.

I have emailed support 4 times, No Bueno....i.e. no answers.
  #14  
Old 2012-11-03, 11:56
n0ahg n0ahg is offline
 
Join Date: May 2010
Posts: 7,005
Make sure authorize is version 2 and remove the phrem association from your browser. When you click manage license make sure you allow authorizer to run! Instructions are in the support section.
  #15  
Old 2012-11-03, 16:52
chessboxen chessboxen is offline
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Smile

Okay, This works. I just purchased reason and rack extensions and was not going to spend days or weeks troubleshooting. Follow the instructions below (I used google chrome since internet explorer wasn't working). This was posted in another forum, credit and thanks to the original poster. I'm spreading the love because their is a lot of misery surrounding this.

1 Move factory sound banks out of Propellerhead folder
2 uninstall all previous Reason versions and Authoriser versions
3 download 6.5
4 install 6.5 and authoriser 2.0 will be automatically installed
5 Write license for 6.5 to IK
6 Run Reason 6.5 then close it
6 Clear cookies
7 open codemeter control panel download firmware 1.20 then leave open minimised on desktop
8 unplug and replug in IK leave open (looks like a blank USB window) minimised on desktop
9 start menu launch authoriser as admin (manually)
10 go to PH website
11 go to Re shop download Re's
12 go to account, manage licenses
13 write licenses.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ignition key ... ignition ... ignite .... nothing!!!!!!! marcustoni Phead User Forum (read only) 35 2013-03-09 22:09
problems with registration on ignition key rgoss General Forum (read only) 7 2013-01-13 17:01
Ignition Key Driver Installation Failed comafilament Phead User Forum (read only) 14 2011-02-09 10:04
Windows 7 - Ignition Key - Not Detected with 1.0.1 update meowsqueak Phead User Forum (read only) 16 2010-12-31 05:47
66 hours... how will you spend them? blank General Forum (read only) 49 2003-05-06 15:58


All times are GMT +2. The time now is 04:50.