Propellerhead Software
Prev Previous Post   Next Post Next
  #3  
Old 2012-11-05, 17:16
SidMercutio's Avatar
SidMercutio SidMercutio is offline
 
Join Date: May 2005
Posts: 207
i've gone through a almost similar problem especially the plugging into another usb and it doesnt recognise.

First uninstall everything axiom on your pc

Then, re-install without pluggin it in. (Since you are using Reason 6, you DONT need to install Hypercontrol as its all mapped to Reason ^_^)

Once you have installed, go to the website and update to the latest drivers

After thats all done, pick your usb port and plug it in.

Turn on and wait for it to do its recognise yada yada stuff

Update to the latest firmware..

After all that, start reason and do the autodetect

it should find it. If it doesnt, do manual however i believe it should find it.

If it doesnt......please proceed to go H.A.M
__________________
Reason 7.0.1, Windows 8.1 core 2 quad 2,34ghz, M-Audio AxiomPro49; Behringer BFC Mixer; KORG padKONTROL, ESI 1010e

"Life is like a Rhythm; Flow with it and you'll be Fine" - Sid Mercutio 1979 - ?

Last edited by SidMercutio; 2012-11-05 at 17:18.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Axiom 49 Rewire issue... Virgod Phead User Forum (read only) 1 2011-02-24 13:51
Axiom 25 Transport not working clintxxx Phead User Forum (read only) 10 2010-10-07 14:27
Windows Vista Home Premium 64 bit & Axiom Pro 61 skreason Phead User Forum (read only) 2 2009-11-28 02:32
AXIOM 49 and Reason 4 coolvibe General Forum (read only) 2 2008-09-07 04:00
Axiom 49 Sevlow Music Forum (read only) 1 2008-01-11 21:36


All times are GMT +2. The time now is 12:40.