Propellerhead Software

Go Back   Propellerhead Forum > General Forum (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 2012-11-08, 05:02
djfm1983's Avatar
djfm1983 djfm1983 is offline
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 950
Quote:
Originally Posted by something View Post
Are you using the latest drivers (v2.4) as well on Vista?
What else did you changed?
What are your latency/buffer size settings?

Thanks.
Yes I'm using the latest drivers on a vista 64bit Laptop. Like I said before I had problems whenever I first installed it. I would stop working as I was using Reason. I don't remeber what my latency/buffer size settings are (I don't have it hooked up right now because it connected to my desktop). I did change them because whenever I hooked up my Korg nano key there was too much latency. It hasn't given me any problems other than the first few times I used it (first two days). I hope it works out for you dude.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 6 audio interface (output) nuttherally Phead User Forum (read only) 1 2012-02-19 04:23
Audio Interface question theiz General Forum (read only) 12 2011-09-07 12:48
emi 2/6 with Reason 2 problems OS10.2.4 Audio Midi Setup.... jackass124 General Forum (read only) 1 2003-03-20 10:46
Audio or midi interface BillyBlagg General Forum (read only) 5 2002-11-09 00:23


All times are GMT +2. The time now is 16:31.