Propellerhead Software
  #1  
Old 2012-11-02, 14:16
Bonkhead's Avatar
Bonkhead Bonkhead is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 2,743
When zoom in = always centre screen

a suggestion:

When I zoom in anywhere I would like it to be that the song locator is the center of zoom, in the middle of the screen. This saves me al lot of scrolling around, thanks. I use this methode with soundforge for over 10 years now.

When zooming in and the song locator is on the left or right I loose my centre focus when going deeper into the zoom and have to scroll.
  #2  
Old 2012-11-03, 01:48
jlgrimes jlgrimes is offline
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,922
Quote:
Originally Posted by Bonkhead View Post
a suggestion:

When I zoom in anywhere I would like it to be that the song locator is the center of zoom, in the middle of the screen. This saves me al lot of scrolling around, thanks. I use this methode with soundforge for over 10 years now.

When zooming in and the song locator is on the left or right I loose my centre focus when going deeper into the zoom and have to scroll.
I agree with this.
  #3  
Old 2012-11-03, 02:52
rlubeck's Avatar
rlubeck rlubeck is offline
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 782
Try the CTRL-Shift-mousewheel shortcut
__________________
i7 2600 based system, E-MU 1820M, Mackie HR824's, Sennheiser HD600, SM Pro Audio iNano, Akai MPK49, Korg EA-1, Behringer BCR2000.
Rack Extensions: Predator RE, Softube FET Compressor, Softube Trident A-Range, Fxpansion Etch Red, Uhbik-A, Ozone Maximizer, Pulsar, Softube Sat.
  #4  
Old 2012-11-03, 13:12
Bonkhead's Avatar
Bonkhead Bonkhead is offline
 
Join Date: May 2009
Posts: 2,743
Quote:
Originally Posted by rlubeck View Post
Try the CTRL-Shift-mousewheel shortcut
Doesn't work

I use G and H which works faster for me, exactly the same as crtl shft mousewheel.

It's still not centered.
  #5  
Old 2012-11-17, 01:50
rlubeck's Avatar
rlubeck rlubeck is offline
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 782
It works over here.
__________________
i7 2600 based system, E-MU 1820M, Mackie HR824's, Sennheiser HD600, SM Pro Audio iNano, Akai MPK49, Korg EA-1, Behringer BCR2000.
Rack Extensions: Predator RE, Softube FET Compressor, Softube Trident A-Range, Fxpansion Etch Red, Uhbik-A, Ozone Maximizer, Pulsar, Softube Sat.
  #6  
Old 2012-11-17, 02:26
jlgrimes jlgrimes is offline
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,922
Quote:
Originally Posted by rlubeck View Post
It works over here.
I will try this next time. Maybe Im just doing ctrl+Mousewheel.
  #7  
Old 2012-11-17, 11:16
NMRosta's Avatar
NMRosta NMRosta is offline
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 258
Im using Wacom table so for me it is "game over man... Game over" hahahaha
__________________
https://soundcloud.com/nmrosta
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to capture computer screen to video Rex2010 General Forum (read only) 6 2012-06-07 12:20
Full Screen App and Zoom for Reasons Synths djimenez2009 Phead User Forum (read only) 5 2012-03-30 22:15
zoom screen ; can,t see knops 909 schijndel General Forum (read only) 2 2002-10-12 17:26


All times are GMT +2. The time now is 18:05.